• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45278 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Vasa Trekkabelset voor Vasa zwemergometer

productinformatie
Vasa Trekkabelset voor Vasa zwemergometer
Art.-nr. Prijs (Set) Levertijd Aantal (Set)
W0-IE2553900 * € 50,99
di. 30.07 - do. 01.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Beschrijving van het product

Bent u op zoek naar een complete set om uw trainingsuitrusting mee uit te breiden? Onze set bevat alles wat u nodig heeft voor een veelzijdige en effectieve training. Deze praktische set is ontworpen om uw workouts naar een hoger niveau te tillen, of u nu een professionele coach bent of fitnessapparatuur beheert voor een school of gemeenschapscentrum.

De set bestaat uit:
  • Zeskantige binnensleutel voor eenvoudige montage en aanpassing
  • Touwen van hoge kwaliteit voor diverse trek- en sleepefficiënten
  • Handige clips voor snelle bevestiging en aanpassingen

Door deze set krijgt u een reeks onmisbare hulpmiddelen in handen, geschikt voor verschillende soorten trainingen. Of u nu aan krachttraining doet, uw uithoudingsvermogen wilt verbeteren, of specifieke spiergroepen wilt trainen, deze set biedt de variabiliteit en duurzaamheid waar professionals naar op zoek zijn.

Dit product is een uitstekende keuze voor degenen die hun trainingsmogelijkheden willen uitbreiden met hoogwaardige, veelzijdige accessoires. Met zijn doordachte samenstelling en duurzame materialen verzekert het u van een betrouwbare toevoeging aan uw sportuitrusting.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.