• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45029 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Bänfer Drukverdeelplaat voor rek "Super"

Stabiliteit en veiligheid voor Bänfer rekstok "Super"

productinformatie
Nieuw
Bänfer Drukverdeelplaat voor rek "Super"
Art.-nr. Prijs (1 Paar) Levertijd Aantal (1 Paar)
W0-IE2882808 * € 91,99
di. 30.07 - di. 06.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Beschrijving van het product

Druckverdeelplaat Bänfer voor Rekstok "Super": Voor een stabiele houding
De Druckverdeelplaat van Bänfer voor de Rekstok "Super" vormt de perfecte aanvulling op uw Bänfer Rekstok "Super". Uitgerust met een dubbelzijdige geribbelde rubberen bekleding, bieden deze drukverdeelplaten een uitzonderlijke anti-slip kwaliteit die bijdraagt aan een zeer stabiele stand. Hierdoor wordt de druk gelijkmatig over de vloer verdeeld. De platen zijn niet alleen geschikt voor standaard gymzaalvloeren maar kunnen ook gebruikt worden op puntelastische en vlakelastische sportvloeren.

Producteigenschappen:
  • Materiaal: Gelaagd hout
  • Bekleding: Rubber
  • Afmetingen (LxBxH): 30x30x3 cm
  • Gewicht: ongeveer 3 kg
  • Kleur: Grijs-Hout-Natuur

Deze drukverdeelplaat is onmisbaar voor wie op zoek is naar optimale veiligheid en stabiliteit tijdens het gebruik van de rekstok in de gymzaal. Geschikt voor diverse vloertypes, maakt het een veelzijdige keuze voor scholen, sportclubs en professionele trainingsfaciliteiten. Met zijn robuuste constructie en anti-slip eigenschappen zorgt dit product voor een betrouwbare en duurzame ondersteuning, ongeacht de intensiteit van de training.

Dit product is een uitstekende keuze voor iedereen die streeft naar veiligheid en duurzaamheid tijdens gymnastiekoefeningen. Het garandeert stabiliteit en een gelijkmatige drukverdeling, wat essentieel is voor een effectieve training.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.