• Garantie minstens 3 jaar

 • 085-3015552 Klantenservice

 • 45029 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Planken"

Voor spannende bevestigingen

productinformatie
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Planken"
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Planken"
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Planken"
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Planken"
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Planken"
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Planken"
Art.-nr. Prijs (Set) Levertijd Aantal (Set)
W0-IE2857901 * € 1394,–
wo. 31.07 - wo. 07.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De Fritid-accessoire "Planken" MØTE-bewegingsbouwplaats is geschikt als uitbreiding voor de bewegingsbouwplaats-sets van Fritid. Het bevat planken en vierkanten van verschillende afmetingen, waarmee kinderen verbindingen leggen voor fantasierijke landschappen.
 • Duurzame natuurlijke materialen
 • Constructieve verbindingen, stevig vervaardigd
 • Onbeperkte combinatie- en ontwerpmogelijkheden
 • Veelzijdige educatieve voordelen
 • Hoge speelwaarde
Made in Germany

Beschrijving van het product

MØTE bewegingsbouwplaats Fritid accessoires "planken" - ideaal voor actief leren
Met de MØTE bewegingsbouwplaats Fritid accessoires "Planken" gemaakt van duurzame natuurlijke materialen, kunnen kleine bouwers van 4-12 jaar hun eigen wereld creëren en op een speelse manier waardevolle ervaring opdoen. De set bevat 10 planken in 3 maten en 4 vierkante balken van massief grenen. In combinatie met de Fritid basisset voor bewegingslandschappen en andere Fritid sets, kunnen kinderen zelfstandig verschillende klim-, balans- en wipstations bouwen. De ontwikkeling en het overwinnen van de oefencursus bevorderen de psychomotorische, sociale en persoonlijke ontwikkeling van de kinderen. Experimenteren, creatief ontwerpen, bewegen - de kleine ontwerpers verzamelen een grote verscheidenheid aan zintuiglijke ervaringen, die voor hen waardevolle inzichten zijn. De Fritid-bewegingsbouwplaatsen zijn vooral populair bij kinderdagverblijven, kleuterscholen, scholen, naschoolse clubs, sportclubs, familiecentra en bezigheidstherapie praktijken.

Leveringsomvang:
"Planken":
 • 3x (LxBxH): 100x20x2.6 cm
 • 3x (LxBxH): 150x20x2.6 cm
 • 3x (LxBxH): 200x28x2.6 cm
 • 1x (LxBxH): 230x28x2.6 cm

"Vierkanten":
 • 4x (LxBxH): 150x10x10 cm

De educatieve achtergrond
Het Fritid-bewegingsontwerp combineert gezondheidsbevorderende, educatieve en motorische aspecten. Het concept is gebaseerd op de gedachten van de Braunschweig psychomotorische en sportpedagoog Klaus Miedzinski en de pedagoog Angelika von der Beek. Het activiteitenprogramma "Fritid" bevordert ook de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling van kinderen. De onafhankelijkheid die kinderen zelfstandig proberen op te bouwen en de bewegingslandschappen te overwinnen, staat ook centraal. Daarnaast train je coöperatief gedrag tijdens het experimenteren, ervaar je bewust je eigen en externe perceptie en doe je ervaring op met ruimte en materialen

Altijd nieuwe combinaties
Door de verschillende soorten en maten van de Fritid-elementen ontdekken de kinderen altijd nieuwe combinaties: glijbanen, wippen, bruggen, loopbruggen, opritten of kippenladders - creativiteit kent geen grenzen. De planken en vierkante balken kunnen worden gebruikt om een ​​grote verscheidenheid aan ophangingen en hellingen, paden en verbindingen te ontwerpen. Je kunt de beweging ook op elk moment ontwerpen met bestaande materialen zoals bv. ballen, kussens, dekens, touwen of handdoeken.

Deze set biedt veelzijdigheid - bestel nu de MØTE-bewegingsbouwplaats Fritid-accessoire "Planken".


Technische details

Toepassingsgebied
Kindercrèche , Kinderopvang, Scholen
Aanbevolen leeftijd
ca. 4-12 Jaar
Materiaal
Massief grenen hout
Gewicht
89,7 kg
Kleur
Hout natuur

Leveringsbonnen

 • Bezorging is tot aan de stoeprand
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.