• Garantie minstens 3 jaar

 • 085-3015552 Klantenservice

 • 45221 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Planken"

productinformatie
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Planken"
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Planken"
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Planken"
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Planken"
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Planken"
Möte Bewegingsbouwplaats aanvulling Fritid "Planken"
Art.-nr. Prijs (Set) Levertijd Aantal (Set)
W0-IE2857901 * € 1394,–
wo. 28.08 - wo. 04.09

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De Fritid-accessoire "Planken" MØTE-bewegingsbouwplaats is geschikt als uitbreiding voor de bewegingsbouwplaats-sets van Fritid. Het bevat planken en vierkanten van verschillende afmetingen, waarmee kinderen verbindingen leggen voor fantasierijke landschappen.
 • Duurzame natuurlijke materialen
 • Constructieve verbindingen, stevig vervaardigd
 • Onbeperkte combinatie- en ontwerpmogelijkheden
 • Veelzijdige educatieve voordelen
 • Hoge speelwaarde
Made in Germany

Beschrijving van het product

Voor spannende bevestigingen

Geef uw kleintjes de kans om hun eigen magische wereld te bouwen met de Möte Bewegungsbaustellen-Ergänzung Fritid "Bretter" set, vervaardigd uit duurzame, natuurlijke materialen. Deze set, speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar, nodigt uit tot het leggen van inventieve verbindingen en het creëren van fantasierijke bewegingslandschappen. Het pakket bestaat uit negen planken in drie verschillende afmetingen en twee vierkante balken gemaakt van massief grenenhout, waarmee kinderen in combinatie met het Fritid Basis-Set en andere Fritid-uitbreidingen allerlei klim-, balanceer- en schommelstations zelf kunnen samenstellen. Door deze bewegingsparcoursen op te zetten en te voltooien, worden niet alleen de psychomotorische vaardigheden gestimuleerd, maar ook de sociale en persoonlijke ontwikkeling van het kind. Het biedt kleintjes de mogelijkheid tot experimenteren en creatief spelen, terwijl ze tegelijkertijd belangrijke zintuiglijke ervaringen opdoen. Deze Fritid bewegingssets zijn uitermate populair in kinderdagverblijven, basisscholen, buitenschoolse opvang, sportclubs, familiecentra en binnen de ergotherapeutische zorg.

Inhoud van de levering "Bretter":
 • 3 (LxBxH): 100x20x2,6 cm
 • 3 (LxBxH): 150x20x2,6 cm
 • 3 (LxBxH): 200x28x2,6 cm
"Kanthölzer":
 • 2 (LxBxH): 150x10x10 cm

De Möte Bewegungsbaustellen-Ergänzung Fritid "Bretter" brengen niet alleen plezier in beweging, maar zijn ook een waardevolle aanvulling op de ontwikkeling van kinderen. Door het gebruik van natuurlijke, duurzaam gewonnen materialen levert dit product bovendien een positieve bijdrage aan het milieu. Een perfecte keuze voor elk bedrijf of organisatie gericht op de ontwikkeling en het welzijn van kinderen.
De educatieve achtergrond
Het Fritid-bewegingsontwerp combineert gezondheidsbevorderende, educatieve en motorische aspecten. Het concept is gebaseerd op de gedachten van de Braunschweig psychomotorische en sportpedagoog Klaus Miedzinski en de pedagoog Angelika von der Beek. Het activiteitenprogramma "Fritid" bevordert ook de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling van kinderen. De onafhankelijkheid die kinderen zelfstandig proberen op te bouwen en de bewegingslandschappen te overwinnen, staat ook centraal. Daarnaast train je coöperatief gedrag tijdens het experimenteren, ervaar je bewust je eigen en externe perceptie en doe je ervaring op met ruimte en materialen

Altijd nieuwe combinaties
Door de verschillende soorten en maten van de Fritid-elementen ontdekken de kinderen altijd nieuwe combinaties: glijbanen, wippen, bruggen, loopbruggen, opritten of kippenladders - creativiteit kent geen grenzen. De planken en vierkante balken kunnen worden gebruikt om een ​​grote verscheidenheid aan ophangingen en hellingen, paden en verbindingen te ontwerpen. Je kunt de beweging ook op elk moment ontwerpen met bestaande materialen zoals bv. ballen, kussens, dekens, touwen of handdoeken.

Deze set biedt veelzijdigheid - bestel nu de MØTE-bewegingsbouwplaats Fritid-accessoire "Planken".


Technische details

Toepassingsgebied
Kindercrèche , Kinderopvang, Scholen
Aanbevolen leeftijd
ca. 4-12 Jaar
Materiaal
Massief grenen hout
Gewicht
89,7 kg
Kleur
Hout natuur

Leveringsbonnen

 • Bezorging is tot aan de stoeprand
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.