• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44872 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Schäfer Zwaaidoek/parachute 'Ballon'

Het ballondoek Original

productinformatie
Schäfer Zwaaidoek/parachute 'Ballon'
Kleur Prijs ( Stuk ) Levertijd Aantal ( Stuk )
Schäfer Zwaaidoek/parachute 'Ballon' Kleurig Kleurig W0-IE2188300 * € 288,–
do. 13.06 - do. 20.06

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De originele Schäfer ballondoek is een extra licht, zeer hoogwaardige zwaaidoek voor professioneel gebruik in kleutertuinen, scholen en verenigingen.
  • Voor school, kleutertuin en vereniging
  • Bevordert de groepsactiviteit
  • Wasbaar op 40 °C
Made in Germany

Beschrijving van het product

Topkwaliteit – Made in Germany
De originele Schäfer ballondoek is lichter dan andere zwaaidoeken en heeft zeer goede vliegeigenschappen. Scheurvast fijn PE-weefsel en de extra versterking in de rand verhogen de topkwaliteit van deze doeken. De originele Schäfer ballondoek is beschikbaar in 4 grootten en biedt voldoende plaats voor vele personen. Niemand wordt uitgesloten en samen kunnen ze op speelse wijze hun coördinatie en ritmegevoel verbeteren.

Meer details:
  • Licht fijn weefsel (100 % polyethyleen)
  • 4 verschillende grootten
  • 8 verschillende kleuren
  • 0,6-2,3 kg (naargelang de grootte)
Sterk in het team
De originele Schäfer ballondoek bevordert de groepsactiviteit en inspireert fantasie en creativiteit. De meeste mensen houden van spelen met de zwaai- en ballondoeken. Golven maken, ballen omhoog of omlaag laten huppelen of eenvoudig onder de doek doorlopen, de ballondoek is individueel bruikbaar. Door zijn gering gewicht is de ballondoek uitstekend geschikt voor spelen met kinderen en volwassenen. Of u het in de zaal of outdoor gebruikt, de originele Schäfer ballondoek kan eenvoudig op 40 °C worden gewassen en behoudt altijd zijn stabiele vorm en lichtsterkte.

Speciale uitvoeringen
Speciale uitvoeringen in andere grootten, kleuren en vormen of zonder gat zijn op aanvraag mogelijk. Stuur ons eenvoudig uw wensen.

Sterk de saamhorigheid in de groep en bestel vandaag nog uw originele Schäfer ballondoek.
Zwaaidoeken en ballondoeken zijn als geen ander medium geschikt om groepsactiviteiten langdurig te bevorderen. Meer dan 20 personen kunnen daarmee gelijktijdig actief zijn – zonder opwaartse leeftijdsgrens. Door talrijke verschillende oefeningen met de doeken worden elementaire bewegingen getraind, bewegingscoördinatie bevorderd en lichaamskracht opgebouwd. Aangezien er bij dit spel noch winnaars noch verliezers zijn, wordt sociaal gevoel en gedrag speels geschoold. Alleen functioneert niets. Alleen in team kan fantasie worden uitgeleefd, waartoe de doek aanspoort.

Veiligheid

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.