• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44808 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Sport-Thieme Speel-set 'Kinderen actief'

Brengt beweging in de kleuterschool en op school

productinformatie
Set
Sport-Thieme Speel-set 'Kinderen actief'
Art.-nr. Prijs (Set) Levertijd Aantal (Set)
W0-IE2685700 * € 389,–
ma. 16.09 - wo. 18.09
U bespaart € 40,81
Set-bestanddelen 

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Met de Sport-Thieme Actief set voor kinderen kunt u de kinderen in kleuterscholen, scholen en verenigingen inspireren met groep- en coördinatiespellen.
  • Ideaal om lichaamsbeweging en groepsspelletjes te promoten
  • Set componenten voor verschillende bewegingsvormen
  • Bevat componenten op het gebied van jongleren, psychomotorische vaardigheden, team-spel en balans

Beschrijving van het product

Sport-Thieme Actief set voor kinderen: ballen gaan rond
Met de Sport-Thieme Actief set voor kinderen motiveer je kinderen snel tot veel activiteiten. De kinderen leven hun bewegingsdrang volledig uit. De set is afgestemd op de behoeften van de kinderen: de zachte schuimballen kunnen met de handen en voeten worden gespeeld, gegooid en gevangen. De zachte ballen zijn ook ideaal voor gereserveerde, voorzichtige kinderen, omdat ze niet bang hoeven te zijn om te vangen. De schuimblokjes zorgen voor extra afwisseling, bijvoorbeeld op het oefenparcours of bij reken- en stap spellen.

Zwaaidoek voor groep- en waarnemingsspellen
Teamwork is vereist voor het zwaaioek, bijvoorbeeld wanneer de kinderen in de groep samen een bal in een bepaalde richting proberen te spelen. Perceptiegames zijn ook mogelijk: sommige groepsleden bewegen het doek op en neer, anderen liggen eronder op de grond om de bries te voelen. De meegeleverde jongleerdoeken lijken in slow motion op de grond te drijven. Hierdoor leer je de basisprincipes voor ander jongleren. Je kunt geweldige effecten bereiken met de kleurrijke doeken in dansspellen.

Rolplank voor fantasierijke bewegingsgames
De meegeleverde Sport-Thieme rolplank"Colour" in de kleur oranje is een echte blikvanger en zal zeker niet lang stilstaan. Het paardenharnas biedt ook de mogelijkheid tot fantasierijke spelletjes: een kind zit op de rolplank en laat zich door het paard trekken. Ook sociale vaardigheden zoals aandacht voor de spelende partner zijn vereist. Het wordt lastig met de pittenzakken als ze moeten worden opgevangen tijdens de rit op de rolplank.

Klassieker van de bewegingsgames
Een loopzak is erg leuk - of het nu gaat om een ​​recht parcours of tijdens een bewegingslandschap. Bijzonder spannend in een bewegend landschap wordt het wanneer u van de naar de Sport-Thieme Loopklossen "Sportime" overschakelt!

Breng vreugde tijdens het sporten en lichaamsbeweging
Veel kinderen lijden in toenemende mate aan een zittende levensstijl - het is des te belangrijker om de kinderen zo vroeg mogelijk op de kleuterschool en op school enthousiast te maken voor sport en activiteit. De Sport-Thieme Actiief set maakt het mogelijk. De set componenten zoals zachte schuimballen, rolplank, paardentuig, zwaaidoek, loopzak, jongleerdoeken en loopklossen zijn zo gekozen dat je de kinderen niet lang hoeft te vragen omdat de componenten een zeer stimulerend karakter hebben. Vaardigheden zoals balans, motoriek en coördinatie train je spelenderwijs

Koop nu de Sport-Thieme Actief set voor kinderen.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.