• Garantie minstens 3 jaar

 • 085-3015552 Klantenservice

 • 45278 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

TLS Muziekinstallatie "M100 Funk"

productinformatie
TLS Muziekinstallatie "M100 Funk"
TLS Muziekinstallatie "M100 Funk"
TLS Muziekinstallatie "M100 Funk"
TLS Muziekinstallatie "M100 Funk"
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE2596509 * € 1639,–
vr. 09.08 - vr. 16.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.

toebehoren

De TLS Combibox M100 "Funk" is een muzieksysteem met 2 geïntegreerde radio-ontvangers. Dankzij de meegeleverde microfoon kunnen evenementen worden gemodereerd op een manier die gemakkelijk te begrijpen is.
 • Met geïntegreerde trolley voor eenvoudig transport
 • Speel MP3-muziekbestanden af van USB- en SD-kaarten
 • CD Player met Pitch
 • Gapless-speler om zonder pauze af te spelen
 • Incl. draadloze microfoon
5 jaar garantie
Bluetooth Made in Germany

Beschrijving van het product

Het moderne geluidssysteem voor scholen en clubs

Voor een dynamische geluidsbeleving, waarbij geen enkele noot onopgemerkt blijft, introduceert de TLS Musikanlage "M100 Funk" de perfecte harmonie tussen kracht en helderheid. Of het nu gaat om het afspelen van muziek in een commerciële setting of het versterken van de stem tijdens educatieve evenementen, deze geluidsinstallatie met een uitgangsvermogen van 120/70 Watt en een verfijnd 2-wegsysteem van hoog- en laagtonige luidsprekers zorgt ervoor dat uw boodschap overal in de ruimte kristalhelder overkomt.

De M100 Funk onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en gebruikersvriendelijkheid, aangeboden met een praktische infrarood afstandsbediening voor eenvoudige besturing op afstand en de afwezigheid van een ouderwets kassettendeck in ruil voor modernere aansluitmogelijkheden. Sluit externe apparaten gemakkelijk aan via de Cinch-aansluiting of benut de USB-laadstation om uw smartphone of tablet op te laden. Bovendien is de muziekinstallatie voorzien van een 6,3 mm koptelefoonaansluiting en een speciale verbinding voor de Activebox M 100 LS Plus, compleet gemaakt met een afsluitbaar vak voor veilige opslag van uw apparatuur.

 • Uitgangsvermogen van 120/70 Watt garandeert krachtig en helder geluid
 • Geavanceerd 2-wegsysteem voor een optimale geluidsverdeling
 • Bedieningsgemak met de meegeleverde infrarood afstandsbediening
 • Veelzijdige aansluitingsmogelijkheden, inclusief USB-poort en Cinch-connectiviteit
 • Robuust design met een houten behuizing en beschermende metalen hoeken, afmetingen: 33x58x29 cm en gewicht van 16,4 kg
 • Afsluitbaar opbergvak voor veilige opslag

Bij de aanschaf van deze TLS Musikanlage "M100 Funk" is het van belang te weten dat een bijpassend TLS draadloze microfoon met zender en headset apart bijbesteld dient te worden, vanwege technische specificaties is nabetelling hiervan niet mogelijk.

De TLS Musikanlage "M100 Funk" verenigt krachtige performance met hedendaagse flexibiliteit, uitermate geschikt voor elke presentatie, evenement of educatieve setting. Een essentiële toevoeging dus voor uw bedrijf die gemak en kwaliteit voorop stelt.
Voor evenementen op school of in een club - met dit systeem laat je je horen. Bestel de TLS Combibox M100 "Funk" nu bij Sport-Thieme.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.