• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Staalkabel voor balvangnetinstallatie "Premium"

productinformatie
Nieuw
Staalkabel voor balvangnetinstallatie "Premium"
Art.-nr. Prijs (m) Levertijd Aantal (m)
W0-IE2576608 * € 3,99
di. 10.09 - di. 17.09

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


  • Van robuust staal
  • Voor het ophangen van stopnetten
Made in Germany

Beschrijving van het product

Bijzonder robuust en duurzaam

Stalen kabel voor Ballenvangnetinstallatie "Premium"
Voor iedereen die zijn sportfaciliteit wil uitrusten met topkwaliteit ballenvangnetten, bieden wij onze premium stalen kabel als de ideale oplossing. Deze kabel is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van professionele sportterreinen en scholen. De stalen kabel kan worden geleverd tot een maximale lengte van 25 meter. Dit is omdat het spannen van de kabel voor uitdagingen zorgt bij langere lengtes. Voor optimale installatie en veiligheid adviseren wij om bij elke 25 meter nieuwe staalkabel inclusief premium bevestigingsmateriaal te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat uw netten stevig en betrouwbaar op hun plaats blijven, precies zoals u dat wilt.

Productdetails:
  • Materiaal: Staal
  • Dikte: 4 mm

Dit premium product staat garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat u zich kunt focussen op het sporten zelf. Of het nu gaat om voetbalvelden, trainingsgebieden of schoolpleinen, deze stalen kabel zorgt ervoor dat uw ballenvangnetten jaar in, jaar uit op hun plek blijven.

Deze stalen kabel is een uitstekende keuze voor professionele en educatieve sportfaciliteiten, waar kwaliteit en veiligheid voorop staan.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.