• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44872 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

TRX

TRX Training - flexibel en individueel

TRX is het topmerk wat slingtraining betreft. Het gebruik van TRX Suspension- of Rip-trainers zorgt ervoor, dat u overal een effectieve workout voor het gehele lichaam hebt. De moeilijkheid van de oefeningen laat zich daarbij exact aanpassen aan het prestatieniveau van de doelgroep. Het TRX-band en officiële accessoires bestelt u voor een goede prijs eenvoudig via de Sport-Thieme webshop.
Filter
Prijs
Type product
Close
Filter
Prijs
Type product
Close

TRX-Banden maken u fit

Via de Sport-Thieme webshop bestelt u verschillende uitvoeringen van de TRX Suspension trainer en equipment voor de nieuwste TRX Rip training. Bij de workout voert u met een toestel een trainingsprogramma voor het gehele lichaam door. TRX fitness training zet daarbij het eigen lichaam van de beoefenaar als weerstand in, zonder externe gewichten. Voor het aanbrengen en afnemen kan de TRX set eenvoudige in de bijgeleverde plafondbevestiging aangebracht en uitgenomen worden. Maar ook ophanging aan deuren b.v. in een hotel, wanneer u op reis bent of aan een boom in het park is zonder problemen mogelijk. Met de lichte TRX band heeft u uw krachtstation altijd bij de hand.

TRX fitness in uw fitnessstudio

Bij TRX oefeningen is de correcte uitvoering van de bewegingen bepalend. Bij Sport-Thieme zijn bij elke set daarom beschrijvingen en dvd’s voor de training met de TRX band bijgevoegd. Ook cursus onder begeleiding van coaches in fitnessstudio’s verheugen zich in de stijgende populariteit. Via de Sport-Thieme webshop vindt u alles, wat u nodig heeft, om zo’n cursus te kunnen aanbieden. De originele installatie ter bevestiging van meerdere banden bij groepstraining en de benodigde sets kunt u hier op onze TRX-site bestellen. Breidt uw aanbod uit en biedt uw bezoekers de gelegenheid de moderne TRX workout te ontdekken.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.