• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44808 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Reebok

Fitnessapparaten van Reebok

Balanstrainers, loopbanden of halters - Reebok fitness equipment zijn uitstekend geschikt voor thuis. Overtuig u nu van de goede prijs-kwaliteitverhouding van de Reebok-fitnessapparaten in de webshop van Sport-Thieme. In het bijzonder bij fitness – sport step – aerobic is Reebok de Nr. 1. Hier biedt Sport-Thieme veel artikelen in attractieve kleuren zoals zwart, grijs en roze aan. Zowel voor dames als voor heren: Reebok biedt voor iedereen het juiste trainings-equipment.
Filter
Materiaal
Prijs
Type product
Close
Filter
Materiaal
Prijs
Type product
Close

Reebok fitness- en krachttoestellen voor thuis

Reebok is fitnessexpert vanuit traditie. Voor altijd onvergetelijk blijft de dames loopschoen Freestyle, die in de 80er jaren een zegetocht over de hele wereld maakte – net op tijd voor de grote aerobic-golf. Sindsdien heeft het bedrijf wat betreft fitness voor dames en functionele fitness geprofileerd. Het bedrijf behoort sinds 2006 tot de Adidas Groep.

Reebok-fitness: betaalbaar en werkzaam

De fitness apparaten van Reebok zijn zo vervaardigd, dat ze zeer goed geschikt zijn om thuis mee te trainen. Hier genieten heren en dames evenveel van de hoogwaardige fitnessapparaten. Voor step-aerobic-fans heeft het merk Reebok een innovatie ontwikkeld: de Easytone step. Met als voorbeeld de nieuwe Easytone schoentechnologie van Reebok heeft de stepper twee slipvaste, opblaasbare luchtkussens, die afhankelijk van het trainingsdoel met een bepaalde hoeveelheid lucht gevuld kunnen worden. Voor de balanstraining blijft het ventiel tussen de beide kussens gesloten en beide kamers hebben dezelfde hoeveelheid lucht opgeslagen. Voor een combinatie van step- en balanstraining wordt het ventiel geopend en de lucht stroomt heen en weer. Hoe meer lucht, hoe intensiever wordt de training. Met innovatie als deze bewijst Reebok zijn hoge competentie wat betreft fitnessproducten.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.