• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44808 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Adidas

Adidas – het wereldmerk voor voetballen, bokshandschoenen en nog veel meer

Wij bieden u een groot assortiment voor verschillende toepassingen: van ballen, fitnessapparaten, bokshandschoenen tot padel tennis rackets. In de Adidas-shop van Sport-Thieme vindt u alles wat betreft teamsport en benodigdheden voor verenigingen.
Filter
Prijs
Type product
Close
Filter
Prijs
Type product
Close

Moderne sportartikelen in grote sortering

De hoogwaardige sportartikelen zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook zeer sterk en duurzaam. Naast de bekende Adidas-voetballen biedt het topmerk Adidas ook tafeltennistafels voor binnen en buiten. De tafels garanderen u een speeloppervlakte met zonbescherming en heeft de beste speeleigenschappen – bij welk weer dan ook. Zwempak of zwembroek: ook voor de zwemmers onder u is in onze Adidas-shop voor iedereen het juiste aanwezig.

Adidas: het merk voor padel tennis, voetballers, boksers etc.

Voor of na de training zorgen onze handige teambags van Adidas voor eenvoudig transport van de sportkleding. Van maat S, M of L: U heeft de keuze uit drie verschillende maten. De tas is te verkrijgen in klassiek eenkleurig design met de drie strepen in verschillende kleuren. Maar niet alleen zwemmers, voetballers etc. maken kosten – ook boksers! Naast bokshandschoenen, binnenhandschoenen of hoofdbescherming vindt u bij ons. Struin eens door de Adidas-shop van Sport-Thieme en bestel gemakkelijk online!
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.