• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44808 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Trenas Speertrainingstoestel "Jaxpander"

productinformatie
Nieuw
Trenas Speertrainingstoestel "Jaxpander"
Trenas Speertrainingstoestel "Jaxpander"
Trenas Speertrainingstoestel "Jaxpander"
Trenas Speertrainingstoestel "Jaxpander"
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE2603706 * € 206,–
do. 30.05 - do. 06.06

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Made in Germany

Beschrijving van het product

Trenas Speerwerptrainingsapparaat "Jaxpander": Doordacht trainingsapparaat voor alle niveaus
Het Trenas Speerwerptrainingsapparaat "Jaxpander" levert uitstekende trainingsmogelijkheden voor speerwerpers van elke leeftijd en geslacht. Het is uitermate geschikt voor zowel de verfijning van speerwerptechnieken als de ontwikkeling van specifieke en algemene atletische vaardigheden. Gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen staat dit apparaat garant voor een lange levensduur. De schacht is vervaardigd uit roestvrij staal en voorzien van een zeer solide koordverbinding. De verbrede buisopening bij de speer-expander vermindert wrijving aan de expandertouwen aanzienlijk. De weerstand van de drie bands kan geregeld worden, wat resulteert in zeven verschillende weerstandssterktes. Met de aanpasbare voorspanning (afstand tot het bevestigingspunt) kunnen nog meer variaties in training worden bereikt. Met zijn standaardgrootte is de "Jaxpander" geschikt voor speerwerpers van alle leeftijdsgroepen.

Productdetails:
  • Schachtmateriaal: Roestvrij staal
  • Seillengte: 3 meter
  • Expander-bandsterktes: 6 mm, 8 mm en 10 mm

Dit trainingsapparaat is niet alleen een essentiële tool voor het verbeteren van speerwerptechnieken maar ook voor het stimuleren van algehele atletische ontwikkeling. Geschikt voor atleten op elk niveau, biedt de "Jaxpander" een veelzijdig en duurzaam component voor uw training.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.