• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44808 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Getrasport SGT-testapparaatset "Hammer"

productinformatie
Nieuw
Getrasport SGT-testapparaatset "Hammer"
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE2965101 * € 675,–
ma. 17.06 - ma. 24.06

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


  • Gepatenteerde SGT-tester

Beschrijving van het product

Zoekt u naar een duurzame en lichte oplossing voor uw sportfaciliteiten of onderwijsinstelling? Onze aluminium bank is de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en functionaliteit. Deze bank combineert een modern design met praktische eigenschappen, waardoor hij niet alleen een aanwinst is voor uw ruimte, maar ook exceptioneel bruikbaar blijft voor diverse doeleinden.

Met een afmeting van 117x9x4,5 cm en een gewicht van ongeveer 10 kg, is deze bank opvallend handzaam en makkelijk te verplaatsen. Het gebruik van aluminium als hoofdmateriaal zorgt ervoor dat de bank niet alleen stevig is, maar ook bestand tegen dagelijks gebruik en slijtage. De grijze kleur geeft het geheel een moderne en professionele uitstraling, waardoor de bank moeiteloos in elke omgeving past.

  • Materiaal: Hoogwaardig aluminium voor duurzaamheid en lichtheid
  • Afmetingen: 117x9x4,5 cm - perfect voor diverse ruimtes
  • Gewicht: Circa 10 kg - eenvoudig te verplaatsen en te herpositioneren
  • Kleur: Modern grijs - past in elk decor

Deze aluminium bank is een uitstekende aanvulling op uw faciliteiten, ideaal voor zowel sportactiviteiten als onderwijskundige toepassingen. Met zijn solide constructie en strakke ontwerp is hij een slimme investering voor elke instelling die op zoek is naar een combinatie van stijl en functie.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.