• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44793 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Getrasport SGT-testapparaat "Diskus-Messlehren"

productinformatie
Nieuw
Getrasport SGT-testapparaat "Diskus-Messlehren"
Art.-nr. Prijs (Per set) Levertijd Aantal (Per set)
W0-IE2964906 * € 124,–
di. 11.06 - di. 18.06

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


  • Gepatenteerde SGT-tester

Beschrijving van het product

Met het Getrasport SGT-Prüfgerät "Diskus-Messlehren" voert u binnen enkele seconden een nauwkeurige controle uit van wedstrijddiscussen, conform de normen vastgesteld in regel 189. Dit hulpmiddel is onmisbaar voor het meten van de discusdiameter, -hoogte, -kern en -ringdiameter. Het gebruiksgemak van de "SGT" is aanzienlijk: om de discusdiameters te controleren volgens de reglementen, plaatst u de wedstrijddiscus op een harde, vlakke ondergrond. Vervolgens beweegt u de discusmallen over het sportartikel. De mal wordt hierbij parallel aan de ondergrond boven de discus gepositioneerd.

Productdetails:
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmetingen (LxBxH): 25x11,5x1,1 cm
  • Gewicht per set: ca. 0,2 kg

Als u zoekt naar betrouwbaarheid en precisie bij het controleren van de afmetingen van wedstrijddiscussen, is het Getrasport SGT-Prüfgerät "Diskus-Messlehren" een essentiële aanwinst. Dit gereedschap combineert gebruiksgemak met de nauwkeurigheid die essentieel is in de sportwereld, met name in disciplines waar materiaal tot op de millimeter nauwkeurig moet voldoen aan de regels.

Met zijn robuuste bouw en precisie is dit product een waardevolle tool voor elke sportfaciliteit die atletiekwedstrijden organiseert.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.