• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44793 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Getrasport SGT-testapparaat "Speer-Messlehren"

productinformatie
Nieuw
Getrasport SGT-testapparaat "Speer-Messlehren"
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE2964805 * € 575,–
di. 11.06 - di. 18.06

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Het Sport-Thieme startblok "Vario" kan zonder aanpassing voor rechts- en linksstarters worden gebruikt. De indoor-versie kan in de zaal worden gebruikt.

Beschrijving van het product

Getrasport SGT-Meetapparaat "Speermaten": nauwkeurige controle
Het SGT-meetapparaat "Speermaten" van Getrasport is het ideale hulpmiddel voor het controleren van de maximale en minimale diameters van speerwerpsperen. Voor de precisiesport zoals atletiek is het van essentieel belang dat de speren voldoen aan de vastgestelde diktematen. Deze controle vindt plaats net voordat de speer gewikkeld wordt. De werking van de meetapparaat is als volgt: het moet mogelijk zijn om het met de voorkant - bestemd voor de maximale dikte - over de speer te plaatsen, terwijl het binnenste deel - bedoeld voor de minimale dikte - niet over de speer mag passen. Wanneer aan deze voorwaarden is voldaan, kan de speer als geschikt worden beschouwd.

Productdetails:
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmetingen (LxBxH): 20x11x3,5 cm
  • Gewicht: circa 0,4 kg
  • Kleur: Zilver

Dit meetapparaat is een must-have voor elke serieuze atletiektrainer of organisator van speerwerpcompetities. Door de eenvoudige gebruiksprocedure worden speren efficiënt en betrouwbaar gecontroleerd, wat ervoor zorgt dat elke wedstrijd eerlijk en conform de regels verloopt.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.