• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 44808 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Getrasport SGT-testapparaat "Schwerpunktprüfer"

productinformatie
Nieuw
Getrasport SGT-testapparaat "Schwerpunktprüfer"
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE2964209 * € 56,99
vr. 14.06 - vr. 21.06

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Beschrijving van het product

Getrasport SGT-Prüfgerät "Schwerpunktprüfer": Eenvoudige en betrouwbare keuring
Met de SGT-Prüfgerät "Schwerpunktprüfer" van Getrasport voert u moeiteloos controles uit op sportuitrustingen voor competities, zoals hamers en kogels, om te verifiëren of ze voldoen aan de IWR en IAAF regels. Het gebruik is simpel: plaats het hoofd van de hamer op de buis van de Schwerpunktprüfer. Als het daar blijft liggen, voldoet de uitrusting aan de regelgeving qua zwaartepunt.

Productdetails:
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmetingen (LxBxH): 8x8x6 cm
  • Gewicht: ongeveer 3 kg
  • Kleur: Grijs

Dit precisie-instrument is een essentiële tool voor organisatoren en teams die willen zorgen voor een faire en reglementaire competitie. De robuuste bouw van aluminium zorgt ervoor dat de Schwerpunktprüfer bestand is tegen intensief gebruik, wat hem een duurzame investering maakt voor sportfaciliteiten en scholen.

De Getrasport SGT-Prüfgerät "Schwerpunktprüfer" is een ideale keuze voor het garanderen van de regelconformiteit van sportuitrustingen voor competities en evenementen. Dit hoogwaardige gereedschap zorgt ervoor dat uw materiaal altijd klaar is voor toetsing aan internationale normen.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.