• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  34898 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid, ook buiten de eigen bedrijfsgrenzen, is voor Sport-Thieme al jaren een vanzelfsprekendheid. We willen ons vooral inzetten voor onze regio, maar we willen natuurlijk ook betrokken zijn bij sportbonden en verenigingen die in direct contact staan ​​met onze branche.

We werken samen met verschillende partners uit verscheidene gebieden en sectoren. Meer informatie over al onze partners vindt u op www.sport-thieme.de/partner.

Sommige van onze partners zijn ook verenigingen met bijzondere en speciale taken, wiens werk we op verschillende manieren ondersteunen, waarderen en als zeer belangrijk voor de samenleving beschouwen:

 

Als partner van Special Olympics Duitsland is Sport-Thieme betrokken  bijv. voor mensen met een verstandelijke beperking. Sommige van onze stagiaires nemen als vrijwilliger actief deel aan Special Olympics-evenementen en kunnen zo nuttige ervaring opdoen. We zijn ook partner van de Nedersaksische Gehandicaptensportvereniging. Sport helpt niet alleen de kwaliteit van het leven te verbeteren, maar dient ook om mensen met een verstandelijke, lichamelijke en meervoudige beperking in de samenleving te integreren.

Naast onze talrijke partnerships ondersteunen we ook verschillende sportprojecten; zoals  de GymCard en SE-Card( Duitsland). Dit is een concept waarmee vrijwilligerswerk wordt aangemoedigd en beloond. Zo kunnen trainers in clubs en regionale turnverenigingen deze kaart krijgen en gebruik maken van bepaalde aanbiedingen zoals kortingskaarten, reizen, hotels of bijscholing 

 

Een van de vele partners van Sport-Thieme is de Ostfalia University of Applied Sciences, die het belangrijke sociale aspect van het onderwijs dient. Er wordt nauw samengewerkt met de opleiding Sportmanagement. Naast veel praktijkprojecten bieden we ook speciale colleges aan en ondersteunen we studenten met doelgerichte congressen, excursies of sportprojecten.

Prof.Dr. Ariane Bagusat van de Ostfalia University of Applied Sciences maakt duidelijk waarom deze samenwerking zo belangrijk is voor de studenten: "Met deze veelzijdige ondersteuning levert Sport-Thieme een belangrijke bijdrage aan een gefundeerde en praktische opleiding van de studenten." Daarnaast bieden we interessante stages voor de studenten of bieden we stageplaatsen aan (in hoofdbedrijf in Duitsland).

Naast veel grote instellingen zijn er ook veel kleine projecten die we graag ondersteunen. Uiteraard ligt de focus op sportieve projecten. Maar we proberen ook maatschappelijke en culturele concepten zo goed mogelijk te ondersteunen. Als voorbeeld worden hier drie SOS Kinderdorpen genoemd, waar we met onze hulp al veel hebben kunnen bereiken.

Neem voor uw individuele sponsoraanvraag contact met ons op via sportsponsoring@sport-thieme.de. Aan de hand van een aantal criteria kijken wij individueel of sponsoring mogelijk is.