• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  52203 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

+++ Levering op tijd voor Kerstmis? Onze levertijden zijn productafhankelijk en worden dagelijks bijgewerkt. Let daarom op de levertijden op het product en in de winkelwagen. Wij wensen u een vrolijk kerstfeest! +++
Bestelformulier Login

Combi-Maxi-Set

productinformatie
Set
Combi-Maxi-Set Zonder wielen
Uitvoering Prijs ( Set ) Levertijd Aantal ( Set )
Combi-Maxi-Set Zonder wielen Zonder wielen W0-IE1298619
U bespaart € 358,–
Set-bestanddelen 
* € 3795,–
vr. 18.02 - ma. 21.02.22
Combi-Maxi-Set Met wielen Met wielen W0-IE1298635
U bespaart € 335,–
Set-bestanddelen 
* € 3878,–
vr. 18.02 - ma. 21.02.22

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


 • Verbinding voor sprong- en balansoefeningen
 • Springkasten met open design
 • Veelzijdige combinatiemogelijkheden
 • Makkelijk door kinderen op te bouwen
Exklusiv bei Sport-Thieme 10 Jahre Garantie Empfohlen vom NTB

Beschrijving van het product

Combi maxi set
Het combi-systeem is de ideale toestelcombinatie voor springen, klimmen en evenwichtsoefeningen in kleuterscholen en scholen. De open vormgegeven springkast, waarop toestellen aan alle kanten kunnen worden bevestigd, biedt veelzijdige combinatiemogelijkheden. De praktische snelle verbindingen zorgen voor een veilige houvast bij het combineren van de springkast en de evenwichtsbalk.

Set bestaat uit:
 • 2 springkasten "Kita"
 • 2 combi-evenwichtsbalken
 • 1 combi-halve ladder
 • 1 combi-klimladder
 • 1 combi-klimloopplank
 • 1 combi-kippenladder
 • Optioneel met 2 zijdelings aan de standvoet aangebrachte wielen

Springkast van hoge kwaliteit gemaakt van berken multiplex hout
De "KITA" springkast is gemaakt van berken multiplex hout en is natuurlijk. De bovenplaat en de randen van het deksel zijn opgevuld met composietschuim en bedekt met synthetisch leer. Uitsparingen aan beide zijden worden gebruikt om extra elementen op te hangen, zoals een combinatie klimplank of combinatie klimladder. Optioneel met 2 wielen aan de zijkant van het voetstuk voor gemakkelijk transport.

De individuele sporten zijn gemaakt van essenhout en hebben een diameter van ca. 3,5 cm. Het onderste deel van de kast heeft 2 hardhouten standaards en is voorzien van gegolfd rubber. Dit betekent dat de springkast te allen tijde stabiel en veilig is. Levering zonder turnmat en springplank.

Maat en gewicht
 • LxBxH: 130x47x88 cm
 • Kast: ca. 30 kg
 • Afstand deksel - bovensport ca. 10 cm
 • Afstand tussen de sporten: ca. 20 cm

Combi-klimladder
De klimladder is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een halfrond gevormd deel (ca. 20 cm breed) om op te hangen in de "Super" springkast. De sporten zijn gemaakt van essenhout en hebben een diameter van ongeveer 3,5 cm. De afstand tussen de sporten is ca. 24 cm. De klimladder heeft een maximale belasting van ca. 100 kg. LxB: ca. 248x35 cm.

Combi klimplank
De klimplank is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een halfronde lijst (ca. 20 cm breed) om in de springkast te hangen. De wangen van de plank zijn ongeveer 9 cm hoog. De klimplank is belastbaar tot maximaal ca. 100 kg. LxB: ca. 248x31 cm, binnenkant ca. 24 cm.

Combi evenwichtsbalk
De evenwichtsbalk is gemaakt van hout (10x6 cm) en heeft 2 klembeugels (ca. 20 cm breed) om in de springkast te hangen. De evenwichtsbalk is belastbaar tot maximaal ca. 100 kg. LxB: ca. 248x10 cm.

Combinatie halve ladder
De kippenladder is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft 2 klemmen (ca. 20 cm breed) om in de springkast te hangen. De individuele sporten zijn ca. 15 cm lang en hebben een diameter van ca. 3,5 cm. De afstand tussen de sporten is ca. 24 cm. De halve ladder is belastbaar tot maximaal ca. 100 kg. LxB: ca. 248x15 cm.

Combi kippenladder
De kippenladder is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een klemhouder (ca. 20 cm breed) om in de springkast te hangen. Er zijn 9 sporten op de kippenladder. De kippenladder is maximaal belastbaar tot 100 kg. LxB: ca. 248x24 cm.


Het Sport-Thieme combi-systeem
Gebruik onze combi-maxi-set voor het lopen van hindernissen, als zweef- en balanceertoestel of als klimrek met ladder en glijbaan. Het systeem kan ook eenvoudig door kinderen worden opgezet. Alle apparaten in het combi-systeem kunnen ook veilig aan wandrekken worden bevestigd.

Belangrijke montage-opmerking:
Houd er rekening mee dat de ophangelementen om veiligheidsredenen niet aan de evenwichtsbalk mogen worden bevestigd.

Technische details

1298619: Zonder wielen
Toepassingsgebied
Indoor
Aanbevolen leeftijd
Vanaf ca. 6 jaar
Kleur
Hout-Natuur
1298635: Met wielen
Toepassingsgebied
Indoor
Aanbevolen leeftijd
Vanaf ca. 6 jaar
Kleur
Hout-Natuur
Produkt-beoordeling