• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  50913 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Trampolines

Trampolines: hier vindt u het juiste model

Trampolines voor in de tuin, voor recreatieve instellingen, voor fitnesstraining of voor prestatiesport: bij Sport-Thieme vindt u het complete aanbod. De hoogwaardige sporttoestellen van merkfabrikanten zoals b.v. Eurotramp, Berg en Trimilin, voldoen aan de modernste veiligheidsvoorschriften. Ook reserve-onderdelen voor trampolines zoals veren, rubberen doppen of randafdekkingen zijn verkrijgbaar.
Filter
Filter

Trampolines voor recreatie, fitness en wedstrijden
Trampoline springen oefent op kinderen een bijzonde fascinatie uit. Huppelen, ronddollen en zich daarbij gewichtsloos voelen, dat zorgt niet alleen voor veel plezier, maar stimuleert ook het evenwichtsgevoel en verbetert coördinatie en lichaamsbeheersing. Trampoline springen traint bovendien vele spieren in het hele lichaam en verbrandt daarbij elke hoeveelheid calorieën. Daarom zijn trampolines ook populaire fitnesstoestellen voor thuis. Professioneel is trampolineturnen een wedstrijddiscipline en sinds het jaar 2000 ook een Olympische discipline.

Trampoline: voor elke toepassing het juiste model
Als tuintrampoline of kindertrampoline heeft u de keuze uit modellen om op te stellen en trampolines, die gelijkvloers aansluiten. Voor zulke bodemtrampolines moet u een daarvoor passend gat uitgraven. Let in ieder geval op de aanbevolen veiligheidsmaatregelen. Bescherming tegen gevaarlijk vallen biedt b.v. een veiligheidsring. Ideaal voor fitnessoefeningen is een minitrampoline. Deze neemt niet veel plaats in beslag en kan zowel binnen als buiten opgesteld worden. Wedstrijdtrampolines zijn groter en hebben een bijzonder springdoek voor hoge prestaties. Bij Sport-Thieme vindt u reserveonderdelen en accessoires voor trampolines.