Toestelturnen

Toestelturnen: sporttoestellen in verenigings - en schoolsport

Bruggen, rekstokken, vloermatten of turnkasten: de optimale uitrusting voor toestelturnen koopt u bij Sport-Thieme. Toestelturnen is een belangrijk onderdeel bij verenigings- en schoolsport. De kwalitatieve, moderne sporttoestellen zijn ideaal afgestemd op de benodigdheden voor recreatie, school- en prestatiesport. Voor kinderen zijn er speciale kinderturntoestellen.

Sport-Thieme® Vloerturnloper "Innovativ" »

Een must voor grondturnoefeningen!
  • Ideaal voor turnen en gymnastiek
  • Ook voor cheerleading , tuimelen , acrobatiek of speelkleed
  • Praktisch : Geen omkeren van de mat nodig
Stuk vanaf € 749,00

meer informatie »

Sport-Thieme®
Filter
Filter

Toestelturnen: bruggen, rekstokken, kasten etc.
Reeds op de basisschool neemt toestelturnen een belangrijke plaats in bij het sportonderwijs. Kinderen breiden daarbij hun motorische vaardigheden uit en trainen aan de hand van vastgelegde oefeningen concentratie en coördinatie. Tegelijkertijd leert u wederzijds elkaar te helpen en met elkaar rekening te houden. Bij toestelturnen met kinderen worden reeds vele verschillende turntoestellen gebruikt zoals bruggen of ringen. Daarbij bezorgen speelse oefeningen bij toestelturnen voor kleine sporters veel plezier. Wedstrijden op school zorgen voor extra motivatie en succesbeleving.

Toestelturnen: de klassiekers
Toestelturnen zou niet goed zijn zonder bruggen, evenwichtsbalken en turnpaard. Deze klassiekers zijn lange tijd een vast bestandsdeel op school en bij verenigingen. Koop hier kwaliteit en bestel gemakkelijk online bij Sport-Thieme.