• Garantie minstens 3 jaar

 • 085-3015552 Klantenservice

 • 45221 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Sport-Thieme Waterluchtbol halfrond

productinformatie
Set
Sport-Thieme Waterluchtbol halfrond
Sport-Thieme Waterluchtbol halfrond
Sport-Thieme Waterluchtbol halfrond
Sport-Thieme Waterluchtbol halfrond
Sport-Thieme Waterluchtbol halfrond
Sport-Thieme Waterluchtbol halfrond
Sport-Thieme Waterluchtbol halfrond
Sport-Thieme Waterluchtbol halfrond
Sport-Thieme Waterluchtbol halfrond
Sport-Thieme Waterluchtbol halfrond
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE2690706 * € 2974,–
wo. 28.08 - vr. 30.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De Sport-Thieme Luchtbellenbol in de nieuwe vorm van luchtbellenzuil, om de lichteffecten en vibraties van zo dicht mogelijk te kunnen waarnemen.
 • Nieuwe, halfronde bellenzuil met een gewatteerd platform
 • Bruikbaar als aanvulling of als eigen Snoezelen®-element
 • Met 3 geïntegreerde luchtbelkolommen
 • Gemakkelijk instelbaar met afstandsbediening
Made in Germany

Beschrijving van het product

Snoezelen van dichtbij

Sport-Thieme Water-Halvebol: een Innovatieve Snoezelen Ervaring
De Sport-Thieme Water-Halvebol brengt een nieuwe dimensie in de wereld van snoezelen. Deze innovatieve halve bol, met een diameter van 50 cm, is gemaakt van stevig acryl en zorgvuldig ingebouwd in een comfortabel gepolsterde platform. Binnenin bevinden zich drie "Mini-Blasensäulen" voorzien van individueel regelbare LED-verlichting. De bijgeleverde afstandsbediening maakt het mogelijk om moeiteloos door verschillende kleurveranderingen en lichteffecten te navigeren, wat bijdraagt aan een rustgevende en stimulerende omgeving. Deze effecten worden gegenereerd door drie membraanpompen die zorgen voor de belvorming in de koepel. Door middel van een mini-trechter kan water - dat door verdamping minder wordt - gemakkelijk worden bijgevuld via een klein gaatje aan de bovenkant. Het water vullen en aftappen geschiedt eenvoudigweg met behulp van een aftapkraan. De elektronica is veilig ondergebracht in een speciale box in het platform.

Product specificaties:
 • Afmetingen van het gepolsterde platform: 100x100x50 cm
 • Acryl-Halvebol ø 50 cm
 • Afmetingen van de elektronicabox (LxBxH): 67x67x22 cm

De Sport-Thieme Water-Halvebol biedt een unieke combinatie van rustgevende waterbeweging, kleurrijke lichteffecten en comfortabel design. Dit maakt het een uitstekende aanwinst voor elke snoezelen omgeving, of het nu in de zorg, therapie of onderwijs is. Met de gemakkelijke besturing en onderhoud, evenals de duurzame constructie, is dit product gemaakt om een kalmerende impact te leveren, keer op keer.

Deze vernuftige halve bol is niet alleen een innovatieve keuze voor professionals, maar ook een slimme optie voor wie de voordelen van snoezelen wil integreren in een breed scala aan instellingen. Met zijn functionaliteit en sfeerbevorderende eigenschappen is de Sport-Thieme Water-Halvebol een waardevolle toevoeging.
Haptische, akoestische en visuele stimulatie
De Sport-Thieme waterluchtbol halfrond biedt een geheel nieuwe, directe beleving van Snoezelen: mensen kunnen op het platform rond de hemisfeer gaan liggen en direct de trillingen van de opstijgende bellen voelen en zien hoe de kleuren opvallen op de kledingen. De halve bol kan met de handen worden aangeraakt en gevoeld.

Of het nu als zelfstandig Snoezelen®-element is of als aanvulling op een bestaand luchtbellenzuil landschap - het Snoezelen-halfrond maakt een intense beleving mogelijk - Koop de Sport-Thieme Waterluchtbol halfrond.


Onze registratie acc. ElektroG voor dit apparaat wordt beheerd onder WEEE-nr. (DE65527759).

Leveringsbonnen

 • Bezorging is tot aan de stoeprand
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.