• Garantie minstens 3 jaar

 • 085-3015552 Klantenservice

 • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Boomwhackers Klankbuizen-set "School Basic"

productinformatie
Boomwhackers Klankbuizen-set "School Basic"
Art.-nr. Prijs (Set) Levertijd Aantal (Set)
W0-IE2790901 * € 145,–
vr. 19.07 - di. 23.07

2 stuks in voorraad

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De Boomwhackers Basic School Set biedt u vele mogelijkheden voor vroege muziekeducatie op de kleuterschool en muzieklessen op school.
 • Ideaal om in een groep muziek te maken
 • Scholen set met in totaal 28 geluidsbuizen
 • Met 2 sets Octavator Caps (16 stuks in totaal)
 • Bevordert gehoor en tact
 • Incl. praktische transport- en opbergtas

Beschrijving van het product

Boomwhackers Klangröhren-Set "School Basic": Samen muziek maken toegankelijk voor iedereen
Het Boomwhackers Klangröhren-Set "School Basic" is de perfecte manier om kinderen en jongeren enthousiast te maken voor muziek. Dit set bestaat uit 28 kleurrijk gemarkeerde kunststof klangröhren in diverse toonhoogtes - van 3x C tot 2x C, inclusief chromatische afwijkingen zoals 1x Cis en 1x Dis, waardoor een breed scala aan noten mogelijk is. De lengte van elke klangröhre bepaalt de toonhoogte; kortere röhren produceren hogere tonen. Bij de set worden ook 16 Octavator Caps geleverd, waarmee de tonen een octaaf lager kunnen worden ingesteld, simpelweg door deze op het einde van een röhre te plaatsen. Voor gemakkelijke opberging en vervoer is er een Boomwhackers Bag bijgesloten, zodat het set altijd en overal mee naartoe kan.

Boomwhackers Klangröhren-Set "School Basic": Muziekeducatie wordt een groepsbelevenis
Met het Boomwhackers Klangröhren-Set "School Basic" kan echt iedereen deel uitmaken van het muzikale proces. Het spelen in een ensemble vereist dat melodieën worden verdeeld onder de spelers, waarbij iedereen tot twee klangröhren kan beheersen. Dit bevordert het leren van anticiperen en perfecte timing, evenals de introductie tot essentiële muzikale elementen zoals melodie en ritme, op een manier die zowel vermakelijk als educatief is. Het verbetert ook het groepsbewustzijn en stimuleert samenwerking, wat dit instrument ideaal maakt voor zowel teambuildingactiviteiten als educatieve toepassingen.

Productdetails:
 • Een set van 28 klangröhren uit kunststof – voor elke noot een kleur
 • Inclusief 3x C, 1x Cis, 3x D, 1x Dis, 3x E, 2x F, 2x Fis, 3x G, 1x Gis, 3x A, 2x Ais/Bb, 2x B/H, 2x C voor een complete muzikale range
 • 16 Octavator Caps voor het eenvoudig verlagen van de toonhoogte met een octaaf
 • Een handige Boomwhackers Bag voor opslag en transport van het gehele set

Dit veelzijdige muziekinstrumentenset laat zien dat muziek maken een inclusieve en verbindende ervaring kan zijn. Het stimuleert niet alleen de muzikale vaardigheden, maar ook het teamgevoel en de samenwerking, wat het een uitstekende keuze maakt voor scholen, muziektherapieën, en teambuildingactiviteiten.
Boomwhackers Basic School Set - Klinkt goed]
Boomwhacker bestaat uit de Engelse woorden "boom" wat "geluid" betekent en "to whack" voor "to beat". Het "hitting" beschrijft hoe het geluid wordt gegenereerd: de plastic buizen kunnen tegen elkaar worden getrommeld of op de vloer of een oppervlak zoals de rand van een tafel. Afhankelijk van het soort materiaal dat u raakt, verandert het timbre, de toon blijft hetzelfde. Door de dop (Octavator Cap) aan een geluidsbuis te bevestigen, stem je deze een octaaf lager af.

Koop vandaag nog de Boomwhackers Basic School Set.

Videos

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.