• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Beka Hospitec Hoofddeel voor therapiebed "Vojta Bobath"

productinformatie
Foto's coming soon
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE1911637 * € 349,–
wo. 07.08 - wo. 14.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Made in Germany

Beschrijving van het product

Het Beka Hospitec kopstuk voor de therapiebank "Vojta Bobath" biedt essentiële ondersteuningsmogelijkheden tijdens uw werksessies op de Beka Hospitec Vojta Bobath behandelbank. Dit onmisbare accessoire is specifiek ontworpen om therapeuten extra comfort en aanpassingsvermogen te bieden bij het uitvoeren van oefeningen volgens de Bobath-methode, die is gericht op de neurologische rehabilitatie van zowel volwassenen als kinderen. Het integreren van dit kopstuk in uw behandeltafel waarborgt een optimale positionering en ondersteuning van de cliënt, wat essentieel is voor effectieve therapie.

Belangrijk om te weten is dat het kopstuk niet achteraf kan worden toegevoegd. Het wordt sterk aanbevolen om dit accessoire tegelijkertijd met uw Beka Hospitec Vojta Bobath behandeltafel aan te schaffen om een naadloze integratie te garanderen. Het kopstuk is eenvoudig in hoogte verstelbaar dankzij het positief hoogteverstelbare mechanisme dat gebruik maakt van twee schaarrasters. De afgeronde bekleding zorgt niet alleen voor een comfortabele ondersteuning, maar draagt ook bij aan het gebruiksgemak tijdens de therapie.

  • Afmetingen: 40x120 cm - De ligoppervlakte van de Vojta-tafel is 140x120 cm, wat met kopstuk komt op een totale oppervlakte van 180x120 cm.
  • Aangenaam verstelbaar in hoogte door middel van 2 schaarrasters.
  • Rondom gepolsterd voor extra comfort tijdens de behandeling.

Met dit kopstuk verzekert u zich van een hoogwaardige toevoeging aan uw Beka Hospitec Vojta Bobath behandelbank, essentieel voor iedereen die gespecialiseerd is in de Bobath-therapie. Perfectie in ondersteuning en comfort, speciaal ontworpen voor de professionele setting.
Vojtatafel speciale uitrusting

Het achteraf inbouwen bij een bestaande tafel is niet mogelijk.

Leveringsbonnen

  • Bezorging is tot aan de stoeprand
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.