• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45221 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Pedalo Voetoefenstation 'S8 voetgewelftrainer'

productinformatie
Pedalo Voetoefenstation 'S8 voetgewelftrainer'
Pedalo Voetoefenstation 'S8 voetgewelftrainer'
Pedalo Voetoefenstation 'S8 voetgewelftrainer'
Pedalo Voetoefenstation 'S8 voetgewelftrainer'
Art.-nr. Prijs (Stuk) Levertijd Aantal (Stuk)
W0-IE2835802 * € 114,–
di. 30.07 - di. 06.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Pedalo Foot Workshop 'S8 Voetboogrekker': de spieren van de voet kunnen zachter en relaxter blijven door een gerichte stimulans.
  • Voor fysiotherapie en revalidatie
  • Array
  • Array
  • Gemaakt van duurzame houtgrondstofÅ
Made in Germany

Beschrijving van het product

Pedalo "S8 Voetgewelftrainer": Trainen van het Voetgewelf
De Pedalo "S8 Voetgewelftrainer" is een innovatief hulpmiddel bedacht voor iedereen die het belangrijk vindt om zorg te dragen voor hun voeten. Deze duurzame constructie is gemaakt van een sterke houtvezelplaat van CDF materiaal. Voor de veiligheid en stabiliteit tijdens het gebruik, is de onderkant voorzien van doorzichtige antislipvoetjes. Aan de bovenkant bevinden zich twee halve bollen gemaakt van berkenhout, specifiek ontworpen om het voetgewelf efficiënt te trainen. Door met wisselende druk op deze houten halve bollen te staan, naar gelang uw voorkeur, kunt u gericht de druk op de spieren in uw voetgewelf aanpassen en zo het voetgewelf effectief trainen.

Productdetails:
  • Materiaal: Houtvezelplaat CDF, berkenhout
  • Afmetingen (LxBxH): 47x40x6 cm
  • Gewicht: 2,8 kg

Deze Pedalo Voetgewelftrainer is een must-have voor iedereen die aandacht wil besteden aan de gezondheid en kracht van hun voeten. Of u nu professional bent of gewoon thuis aan uw voetconditie wilt werken, dit product is geschikt voor ieder niveau. Het trainen van het voetgewelf draagt bij aan een betere houding en kan voetpijn verminderen.

Ontdek zelf de voordelen van de Pedalo "S8 Voetgewelftrainer" voor een sterk en gezond voetgewelf. Met zijn doelgerichte ontwerp en hoge kwaliteit maakt dit product een waardevolle toevoeging aan uw trainingsroutine.
Pedalo voet-workshop 'S8 Voetboogrekker': houd de voetboog in vorm.
Voetbogen zijn essentieel voor het goed functioneren van de voet, omdat ze functioneren als schokdempers. Daarnaast heeft de voet een lengte- en een dwarsboog. Dit betekent dat het gewicht van het lichaam op 3 plekken rust: de hiel, het grote teengewricht (bal van de grote teen) en kleine teengewricht (bal van de kleine teen). Voetziektes worden veroorzaakt door het verzakken van de voetboog, zoals bijvoorbeeld platvoeten, spreidvoeten of gevallen bogen. Een te geprononceerde voetboog belemmert ook de functie van de voet en wordt een holvoet genoemd.

Koop de Pedalo voetworkshop 'S8 Voetboogrekker' nu online bij Sport-Thieme.

Videos

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.