• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42238 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Zitkussens

Zitkussen – het effectieve trainingsapparaat

Het zitkussen is zowel praktisch als ook plaatsbeparend een alternatief voor een grote gymnastiekbal. Als trainingsapparaat of als dynamisch balkussen met lucht gevuld of met schuimstof kern: Met eenvoudige oefeningen verbetert u uw evenwicht, uw flexibiliteit en mobiliteit. Tevens zorgt het wigkussen voor stabilisering, versteviging en ontlasting van de wervelkolom.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Toepassingsgebied
Doelgroep
Materiaal
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Toepassingsgebied
Doelgroep
Materiaal
Prijs
Type product
Close

Top-kwaliteit van Togu, Sissel en Sport-Thieme
Gebruik luchtgevulde kussens bij rugklachten en spanningen: het kussen stimuleert een actief en dynamisch zitten. Veel balkussens hebben een oppervlakte met noppen. Deze zorgen voor een aangename massage en stimuleren daardoor de doorbloeding. Het maakt niet uit of het een kussen is van Togu, Sissel of Sport-Thieme voor op kantoor, tijdens het autorijden of voor oefeningen binnen uw eigen vier muren – met het zitkussen zit en traint u te allen tijde op een gemakkelijke manier.

Zitkussens in verschillende uitvoeringen
U staat voor een moeilijke keuze: de met lucht gevulde balkussens zijn er in verschillende modellen. Maak een keuze tussen verschillenden soorten therapie, merken, uitvoeringen, kleuren en afmetingen. Buik, benen, zitvlak, hand-ondersteuningsfunctie, nek, rug, wervelkolom of hoofd- en halswervelkolom: dankzij de talrijke gebruikersmogelijkheden is het balkussen bij bijna alle lichaamsdelen te gebruiken: het maakt niet uit: rond, wigvormig, vierkant, twee-kamer, met of zonder noppen: het wigkussen voor alle leeftijden vindt u in grote keuze via de webshop van Sport-Thieme.