• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  38356 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Fysiotherapie

Fysiotherapie behoudt de levenskwaliteit

Door de fysiotherapie wordt het bewegings- en functioneringsvermogen van het menselijk lichaam behouden, verbeterd of opnieuw ontwikkeld. Maar de lichaamsmobiliteit verhoogd tevens de levenskwaliteit van de patiënt. In de online shop van Sport-Thieme vindt u vele hoog kwalitatieve toestellen voor fysiotherapetische gebruik, voor rehabilitatiecentra en vakafdelingen in ziekenhuizen of sportmedische klinieken.
Filter
Filter

Groot aanbod en gerenomeerde fabrikanten
Ontdek het uitgebreid fysiotherapeutisch assortiment van Sport-Thieme: ontdek de talrijke fysiotherapeutische toestellen zoals arm-, been- en handtrainers, fitness trampolines, wandelbaren, trainingstoestellen voor evenwicht en coördinatie, Nordic Walking & Blading, fysio fitnesstoestellen, zitkussens en toestellen voor warm/koud therapie. De fysiotherapieartikelen komen van gerenommeerde merkfabrikanten als Sport-Thieme, Axess, Bellicon, Eurotramp, First Degree Fitness, Gonge, Gyrotwister, Leki, Lojer, MRT, Pedalo, Schnell, Sissel, Therapband, Togu, Trimilin, TRX en Wenea.

De therapietoestellen zijn gekenmerkt door hun uitstekende kwaliteit en uiterste duurzaamheid.
Fysiotherapie met zeer efficiënte trainingstoestellen. De fysiotherapeutische oefentoestellen zijn bijzonder practisch: mobiele toestellen zijn ideaal voor ziekenhuizen doordat ze makkelijk naar patiënten met beperkte mobiliteit kunnen worden verplaatst en hen zo aan de trainingsessies te laten deelnemen. Balansplanken en veerborden zijn bijzonder efficiënt omdat het lichaam de instabiliteit van de schommelende ondergrond probeert tegen te werken en hiervoor het ganse spierstelsel wordt ingeschakeld. Dergelijke training is beduidend effectiever dan op een zachte ondergrond (zoals bijvoorbeeld op matten). 
Alles voor de fysiotherapie bestel je gewoon online bij Sport-Thieme.