• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42981 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Sport-Thieme Volleybalpalen uit staal ø 83 mm

productinformatie
Sport-Thieme Volleybalpalen uit staal ø 83 mm

Met gordelspaninrichting

Uit staal of aluminium
Met katrol of
spindelspaninrichting

Art.-nr. Prijs (Paar) Levertijd Aantal (Paar)
W0-IE1157244 * € 479,–
do. 15.06 - ma. 19.06

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.

toebehoren

De Sport-Thieme volleybalpalen uit staal ø 83 mm is een prijsvriendelijke keuze voor school- en recreatiesport.
 • Makkelijk en snel spannen van het net
 • Ideaal voor de school- en clubsport
 • Nethoogten traploos verstelbaar
 • Gecertificeerd door TÜV Austria
TÜV Austria GS

Beschrijving van het product

De Sport-Thieme volleybalpalen van staal
ø 83 mm: met gordelspaninrichting.

De Sport-Thieme volleybalpalen uit staal ø 83 mm zijn uitgerust met een nieuwe gordelspaninrichting. Zo is het mogelijk om het net snel en eenvoudig op te spannen. De nethoogte kan traploos geregeld worden. Geen slijtagedelen zoals krukstang, gewricht en spil. Levering zonder grondbus.
Wilt u ook uw volleybalnet snel opspannen? Dan zijn de Sport-Thieme volleybalpalen uit staal ø 83 mm iets voor u.
Wetenswaardigheden over het volleybalspel
Volleybal is een mondiale teamsport die wordt gespeeld door 2 teams van 6 spelers. Een team bestaat uit 3 aanvallers en drie verdedigers.

Speelvlak: Het volleybalveld is 18 meter lang en 9 meter breed . Elk team speelt op een veldhelft van 9x9 meter . Het net deelt beide speelvelden en hangt aan elke zijden 25-50 cm boven de zijlijn. .

Voor officiële internationale wedstrijden moet de vrije zone buiten de zijlijn ten minste 5 m en buiten de eindlijn 8 m bedragen volgens de FIVB. De bovenhoogte moet op de officiële internationale wedstrijden ten minste 12,5 meter zijn, gemeten vanaf het speelveld .

Hoogte van het net: De officiële nethoogte varieert naar geslacht . Het net bevindt zich loodrecht boven de middellijn , waarvan de bovenkant op een hoogte van 2,43 m voor mannen en 2,24 m voor vrouwen en meisjes vanaf 15 jaar ligt. De nethoogte voor de mannelijke jeugd ( 15-18 jaar ) is 2,35 m en voor leerlingen tot 14 jaar 2,20 m .

Palenafstand: De palenafstand is 11 meter . De palen moeten op een afstand van 0,5-1,0 m van elke zijlijn tot aan de bescherming van de palen worden geplaatst. De afstand moet aan beide zijden gelijk zijn.

Punten (Rally Point System): Het rally point systeem zegt ​​dat bij elke balwisseling een punt kan worden gescoord. Elk team kan scoren. Welk team de opslag heeft, maakt niet uit. Een punt wordt gescoord wanneer de bal op de grond van de tegenpartij landt, of als het andere team de bal buiten speelt. Bij volleybal wordt gespeeld voor drie winnende sets die worden gespeeld tot 25 punten. Een set wordt gewonnen met 2 punten voorsprong . Er kunnen maximaal 5 sets zijn. De beslissende vijfde set wordt gespeeld tot 15 punten .

Volleybal voor mensen met een beperking: De afmetingen van het veld, nethoogte en speeltoestellen zijn exact gelijk aan de normale volleybalregels . Daarom kunnen vriendschappelijke en tornooiwedstrijden tussen gehandicapte en niet - gehandicapte mensen probleemloos plaatsvinden.

Technische details

Profiel
Ø 83 mm
Paaluitvoering
Om in grondbussen te plaatsen
Netspanning
Gordelspaninrichting
Lengte
300 cm
Insteekdiepte
350 mm
Gewicht
37,5 kg

Leveringsbonnen

 • Bezorging is tot aan de stoeprand

Certificaten

certificaatnummer goedgekeurd door geldig voor
ZSTS/APZE/2577 TÜV AUSTRIA 1157244
Produkt-beoordeling
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.