• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  42238 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Sport-Thieme® volleybal middenpaal ø 83 mm

productinformatie
Sport-Thieme® volleybal middenpaal ø 83 mm Met katrolsysteem
Sport-Thieme® volleybal middenpaal ø 83 mm Met spindelspansysteem
Sport-Thieme® volleybal middenpaal ø 83 mm Met katrolsysteem Met katrolsysteem
Sport-Thieme® volleybal middenpaal ø 83 mm Met spindelspansysteem Met spindelspansysteem
Uitvoering Prijs ( Stuk ) Levertijd Aantal ( Stuk )
Sport-Thieme® volleybal middenpaal ø 83 mm Met katrolsysteem Met katrolsysteem W0-IE1097014 * € 748,–
wo. 11.10 - wo. 18.10
Sport-Thieme® volleybal middenpaal ø 83 mm Met spindelspansysteem Met spindelspansysteem W0-IE1097001 * € 748,–
wo. 11.10 - wo. 18.10

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.

toebehoren Voor alle artikels

 • Volgens DIN EN 1271
 • Voor de school- en recreatiesport
 • Gecertificeerd door TÜV Austria
Made in Germany TÜV Austria GS

Beschrijving van het product

Volleybal middenpaal ø 83 mm

Meerdere speelvelden zijn in de praktijk de ideale oplossing voor het ruimtelijke probleem. Met behulp van een middenpaal kunnen 2 volleybalvelden met 3 volleybalpalen worden gebruikt. De middenpaal heeft dezelfde technische voordelen als onze normale Volleypalen.

 • Speciaal aluminium profiel ø 83 mm
 • Volgens DIN EN 1271
 • Ideaal voor school- en massasporten
 • Super stabiel ontwerp
 • Met katrolsysteem of spindelspansysteem

Het oppervlak van de volleybalpalen is technologisch mat zilver geanodiseerd. Aan beide zijden van de paal is een geleiderail verwerkt. De netto hoogte is traploos instelbaar van 1,55 tot 2,50 m. De respectievelijke hoogte kan aan beide zijden onafhankelijk worden ingesteld. Levering zonder grondbus. Nethaken en span- en vasthoudinrichtingen zijn inbegrepen.


Volleybal-middenpalen kunnen niet met een extra adapter verbonden worden. Ze kunnen daarom alleen in grondbussen 80x80 mm of ø 83 mm worden gestoken.
Wetenswaardigheden over onze volleybalpalen
Onze aluminium volleybalpalen zijn speciaal gemaakt van een dikwandig profiel. Alle bedieningselementen zoals spaninrichting, nethaken en geleiderollen zijn veilig ondergebracht in het profiel, er zijn er geen uitstekende delen. De nethoogte is traploos instelbaar.

Wetenswaardigheden over het volleybalspel
Volleybal is een mondiale teamsport die wordt gespeeld door 2 teams van 6 spelers. Een team bestaat uit 3 aanvallers en drie verdedigers.

Speelvlak: Het volleybalveld is 18 meter lang en 9 meter breed . Elk team speelt op een veldhelft van 9x9 meter . Het net deelt beide speelvelden en hangt aan elke zijden 25-50 cm boven de zijlijn. .

Voor officiële internationale wedstrijden moet de vrije zone buiten de zijlijn ten minste 5 m en buiten de eindlijn 8 m bedragen volgens de FIVB. De bovenhoogte moet op de officiële internationale wedstrijden ten minste 12,5 meter zijn, gemeten vanaf het speelveld .

Hoogte van het net: De officiële nethoogte varieert naar geslacht . Het net bevindt zich loodrecht boven de middellijn , waarvan de bovenkant op een hoogte van 2,43 m voor mannen en 2,24 m voor vrouwen en meisjes vanaf 15 jaar ligt. De nethoogte voor de mannelijke jeugd ( 15-18 jaar ) is 2,35 m en voor leerlingen tot 14 jaar 2,20 m .

Palenafstand: De palenafstand is 11 meter . De palen moeten op een afstand van 0,5-1,0 m van elke zijlijn tot aan de bescherming van de palen worden geplaatst. De afstand moet aan beide zijden gelijk zijn.

Punten (Rally Point System): Het rally point systeem zegt ​​dat bij elke balwisseling een punt kan worden gescoord. Elk team kan scoren. Welk team de opslag heeft, maakt niet uit. Een punt wordt gescoord wanneer de bal op de grond van de tegenpartij landt, of als het andere team de bal buiten speelt. Bij volleybal wordt gespeeld voor drie winnende sets die worden gespeeld tot 25 punten. Een set wordt gewonnen met 2 punten voorsprong . Er kunnen maximaal 5 sets zijn. De beslissende vijfde set wordt gespeeld tot 15 punten .

Volleybal voor mensen met een beperking: De afmetingen van het veld, nethoogte en speeltoestellen zijn exact gelijk aan de normale volleybalregels . Daarom kunnen vriendschappelijke en tornooiwedstrijden tussen gehandicapte en niet - gehandicapte mensen probleemloos plaatsvinden.

Technische details

1097014: Met katrolsysteem
Profiel
Ø 83 mm
Paaluitvoering
Om in grondbussen te plaatsen
Keurmerk
DVV II
Netspanning
Katrolsysteem
Lengte
300 cm
Insteekdiepte
350 mm
Gewicht
19 kg
1097001: Met spindelspansysteem
Profiel
Ø 83 mm
Paaluitvoering
Om in grondbussen te plaatsen
Keurmerk
DVV II
Netspanning
Spindelspaninrichting
Lengte
300 cm
Insteekdiepte
350 mm
Gewicht
19 kg

Leveringsbonnen

 • Bezorging is tot aan de stoeprand

Certificaten

certificaatnummer goedgekeurd door geldig voor
ZSTS/APZE/2011 TÜV AUSTRIA All variants
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.