• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  37429 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Tafeltennistafels voor outdoor activiteiten

Outdoor-tafeltennistafels: TT-plezier voor buiten

Een outdoor-tafeltennistafel brengt langdurig spelplezier voor het hele gezin. Bij Sport-Thieme vindt u kwalitatieve outdoortafels, die perfect geschikt zijn voor buiten. Ze behouden bij elk weer hun optimale speleigenschappen en laten zich snel opbouwen en afbreken.

Kwalitatieve Outdoor-tafeltennistafels bij Sport-Thieme:
Tafeltennis is een actieve recreatiesport, die kinderen en volwassenen allebei enthousiast maakt. Bij gezamenlijke rondloop, dubbel of enkelspel komen grote en kleine spelers bij elkaar en kunnen zich echt uitleven. Zeer veel plezier heeft men bij de snelle sport, wanneer men in de zomer buiten speelt. Ofwel thuis in de tuin, of op het schoolplein of in het park: waar een outdoor-tafeltennistafel staat, is altijd wat te doen. Bij Sport-Thieme vindt u een grote keuze aan tafeltennistafels voor buiten, die aan de hoogste eisen voldoen.

Hierop moet u bij Outdoor-TT-tafels letten
Outdoor-tafeltennistafels moeten aan enkele belangrijke criteria voldoen. Noodzakelijk is b.v., dat ze weerbestendig zijn en de optimale speleigenschappen behouden, ook wanneer ze een keer nat worden. Bovendien moeten Outdoor TT-tafels een oppervlakte hebben, die ook in het felle zonlicht niet weerspiegelt. Ideaal voor gebruik thuis zijn modellen, die zich plaats besparend in elkaar laten klappen en wieltjes hebben. Zo kunnen ook kinderen de Outdoor-tafeltennistafels zonder problemen alleen uit de garage de tuin in schuiven en opbouwen. Let ook op onze voordelige complete sets: U ontvangt Outdoor-tafeltennisbats, ballen, een afdekhoes en een kwalitatieve Outdoor-tafeltennistafel.