• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  37429 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Tafeltennistafels voor indoor activiteiten

Indoor-tafeltennistafels voor recreatieplezier

Een Indoor-tafeltennistafel brengt kinderen, jeugd en volwassenen langdurig spelplezier. Bij Sport-Thieme vindt u praktische indoortafels voor recreatie, die zich snel laten opbouwen, afbreken en plaats besparend laten opbergen. Bats en ballen worden tegelijk meegeleverd, zodat men meteen kan beginnen! Speel bij elk weer tafeltennis, zij het in de hobbyruimte, in de kelder of in de garage.
Filter
Filter
Indoor-tafeltennistafels: plezier voor jong en oud
Tafeltennis is een geweldige recreatiesport, die kinderen en volwassenen allebei enthousiast maakt. De regels kunnen ook door beginners snel aangeleerd worden. En bij gezamenlijke rondloop, dubbel of enkelspel komen grote en kleine spelers bij elkaar en kunnen zich echt uitleven. Overigens kunnen de kleintjes zich fit houden aan een mini-indoor-tafeltennistafel. Die is niet alleen snel opgebouwd, maar weegt ook weinig. Daardoor kunnen de kids hem zelfstandig opzetten.
Indoor-tafeltennistafels met geringe afmeting
Naast Indoor-tafeltennistafels voor recreatie in standaard afmeting bieden wij ook kleinere uitvoeringen aan. In ons assortiment vindt u mini-modellen voor kinderen of tafeltennis-sets, die u eenvoudig ook op originele tafels kunt leggen. Het is gewoon doodeenvoudig: de kids kunnen deze tafels zonder hulp van volwassenen opbouwen. Voor gebruik binnen vier muren zijn tafeltennistafels geschikt, die u plaats besparend in elkaar kunt klappen en op wieltjes kunt verplaatsen. Let op onze voordelige complete sets, die tafeltenistafels en meteen ook ballen bevatten. Indoor-tafeltennistafels koopt u bij Sport-Thieme.