Slagspelen

Slagspellen: spelplezier voor groot en klein

Slagspellen voor recreatie en onderwijs Slagspellen voor sportonderwijs of voor spelplezier thuis bestelt u voordelig en ongecompliceerd bij Sport Thieme. De keuze in slagspellen is groot: van junior-tennis of badminton etc.

Sport-Thieme® Slagplanken-Set »

Set
Sport-Thieme® Slagplanken-Set
De tennis-set voor de zomer
  • Ideaal voor strand, openluchtzwembad, vrije tijd, vakantie
  • Voor het aanleren van terugslagsporten
  • De geschikte houten bat voor het oefenen in school- en kindertennis
  • Softbal met tennisbal-design
  • Perfect voor beginners dankzij de slow-motion bal
Set € 13,95

meer informatie »

Sport-Thieme®
Filter
Filter

Slagspellen: spelplezier voor groot en klein
Slagspellen leveren kinder-, jeugd- en volwassengroepen evenveel plezier. Men moet geen bijzondere techniek leren, maar kan al na een beetje oefenen met volle inzet spelen. Maar niet alleen in groepen worden slagspellen gespeeld. Het loont zich om minstens een slagspel in de vakantiekoffer mee te nemen. Want: aan het strand is beachball of badminton-tennis een welkome afwisseling voor luieren.

Slagspellen in vele varianten
Bij Sport Thieme vindt u vele slagspellen, die u misschien nog helemaal niet kent. Heeft u al eens Indiaca gespeeld? Dit spel heeft Zuid-Amerikaanse wortels en wordt als recreatiespel steeds populairder. De indiacashuttle wordt met de vlakke hand over een net geslagen en hetzelfde als volleybal in een team gespeeld. Intussen is dit slagspel zelfs al een georganiseerde wedstrijdsport. De wedstrijd-indiacashuttles vindt u natuurlijk ook bij Sport Thieme. Ontdek nu de grote sortering: hier vindt u slagspellen voor kinderen en volwassenen in elke leeftijd.