• Garantie minstens 3 jaar

 • 085-3015552 Klantenservice

 • 45224 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Ramp Shot Werpspel

productinformatie
Ramp Shot Werpspel
Ramp Shot Werpspel
Ramp Shot Werpspel
Ramp Shot Werpspel
Ramp Shot Werpspel
Ramp Shot Werpspel
Ramp Shot Werpspel
Ramp Shot Werpspel
Ramp Shot Werpspel
Ramp Shot Werpspel
Ramp Shot Werpspel
Ramp Shot Werpspel
Art.-nr. Prijs (2-delige set) Levertijd Aantal (2-delige set)
W0-IE2980209 * € 135,–
do. 25.07 - ma. 29.07

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.

toebehoren

Ramp Shot is een actievol 2 tegen 2-werpspel dat reflexen, hand-oogcoördinatie en snelheid vereist.

 • Het actievolle werp- en vangspel
 • Speelbaar binnen en buiten
 • Bevordert oog-handcoördinatie, coördinatie en teamwork

Beschrijving van het product

De trendsetter

Zet u schrap voor actie en snelheid met het Ramp Shot werpspel, de ideale toevoeging aan elke sport- of spelcollectie. Direct speelklaar, biedt dit spel alles wat nodig is om de competitie aan te gaan: twee stevige rampen met netten en vier dynamische spelballen in opvallend geel en groen. De unieke structuur aan de bovenkant van de rampen zorgt voor een onvoorspelbare balstuiter bij iedere worp, wat supersnelle reflexen vereist van de spelers. De ultieme uitdaging is het raken van het net op de bovenkant van de ramp, waar precisie en reactiesnelheid samenkomen; een spannend element dat elke ronde weer een nieuwe ervaring biedt.

Productdetails:
 • Materiaal van de rampen: Polypropyleen (PP)
 • Afmetingen van de ramp (LxBxH): 56x57x18 cm
 • Materiaal van de ballen: Kautschuk
 • Diameter van de ballen: 5,5 cm
 • Geschikt voor personen vanaf 10 jaar

Leveringsomvang:
 • 2 rampen, uitgerust met netten
 • 4 spelballen - 2 in geel en 2 in groen

Dit Ramp Shot werpspel is niet alleen een opwindende toevoeging aan sport- en spelactiviteiten, maar ook perfect voor het ontwikkelen van coördinatie en reactievermogen. Of het nu gaat om een familiebijeenkomst, teambuildingactiviteit of gewoon voor de lol in de achtertuin, dit spel garandeert urenlang amusement. Met zijn stevige constructie en vrolijke kleuren is het klaar voor elke uitdaging.
Werpspel "Ramp Shot": daar gaat het om
In een notendop: "Ramp Shot" zijn altijd 3 van de 4 spelers actief. De deelnemers proberen de ballen in het net van de tegenoverliggende ramp (helling) te gooien en de bal te vangen om punten te verzamelen. Vang ballen die van de hellingen stuiteren voor extra schoten.

De regels van het spel
De afstand tussen de twee rampen is circa 4,5 meter. De spelers staan ​​tegenover elkaar op het veld. Het doel is om punten te verzamelen. Het team dat als eerste 15 punten verzamelt, wint.

Hoe te scoren
Punten verzamelen is op twee manieren mogelijk: De ballen kunnen worden gegooid en / of gevangen. Een direct schot in het net telt 3 punten. Als een teamlid de bal vangt tijdens de vlucht nadat deze van het oppervlak van de helling is gestuiterd, telt dit 1 punt.
Als een speler te kort gooit en alleen de voorkant van de ramp raakt, stuitert de bal terug naar de werper. Hier kan het andere team ingrijpen en de bal vangen. Het is een bal voor je eigen team.

Het actievolle spel voor scholen, clubs en vakantiefaciliteiten. Als je kinderen en tieners wilt inspireren, pak dan meteen het nieuwe trendspel. Bestel nu het werpspel "Ramp Shot".


Videos

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.