• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  34904 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Airhockey tafels

Airhockey-tafels kopn: Voor een razendsnel spel in de lucht

Airhockey-tafels vindt u bij Sport-Thieme in verschillende afmetingen inclusief pucks en pushers. Het razendsnelle spel voor twee tot vier personen brengt ultiem plezier in uw vrije tijd en is zeer geschikt voor in verenigingsgebouwen, jeugdherbergen of jeugdgebouwen. Doel van het airhockeyspel is de puck in een van de gaten van de tegenstander aan de tegenoverliggende zijde van de tafel te schuiven. Als stick ontvangt elke speler een ronde plastiek schuiver (pusher).
Filter
Filter

Airhockey-tafels: razendsnel spelplezier
Airhockey-tafels functioneren volgens een geraffineerd principe: onder het tafelblad werken een of meerdere compressoren. Die drukken lucht door de overdekte tafeloppervlakte, die met fijne gaatjes geperforeerd is. Daardoor ontstaat een dicht luchtkussen op de airhockey-tafel, zodat de puck tijdens het spel licht over de plaat zweeft. Conclusie: bij airhockey-spelen flitst de airhockey-puck zonder wrijving over de tafel, schiet in razendsnelle vaart van band tot band en zorgt voor ultrasnel spelplezier.

Airhockey-tafels: verschillende afmetingen
Airhockey-tafels brengen niet alleen heel veel plezier, maar stimuleren ook het reactie- en coördinatievermogen van de spelers. Uw airhockey koopt u gemakklijk en ongecompliceerd bij Sport-Thieme: U heeft de keuze tussen professionele tafels in verschillende uitvoeringen en afmetingen, die allen robuust en stabiel geproduceerd zijn. In de regel worden ze met een elektronisch telwerk geleverd, die het puntenaantal automatisch weergeeft. Pucks en pushers, die ook worden meegeleverd, kunt u echter ook te allen tijde nabestellen. Voor de ingebouwde luchtcompressor hebben airhockey-tafels een stroomaansluiting nodig.