• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  41767 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Polar

Polar: Sport-stopwatches voor optimale trainingsondersteuning

Polar is sinds 1977 marktleider wat betreft hartslagmeters en overtuigd door hoogwaardige sport-stopwatches met innovatieve functies. Bij Sport-Thieme vindt u Polar-stopwatches in veel verschillende uitvoeringen – van eenvoudige polsmeters tot High-End-GPS-loopwatches met smart-coaching.
Filter
Filter

Polar: signalen van het lichaam begrijpen
Het fitness-level verhogen, verlagen of nieuwe beste prestaties bereiken – elke sporter heeft heel individuele trainingsdoelen. Polar-sportwatches ondersteunen u, om uw doelen sneller te bereiken en optimaal te trainen. Het gerenommeerd bedrijf uit Büttelborn is sinds meer dan 30 jaar marktleider in de ontwikkeling van hartslagmeters. Polar staat voor hoogwaardige sport-stopwatches, die door innovatie en een veelvoud aan functies perfect zijn afgestemd op de behoeftes van de sporters. Daarbij gaat het er vooral om, naar de signalen van het lichaam te luisteren, die te begrijpen, te analyseren en de training daarmee te optimaliseren.

Innovatieve functies voor beginners en profs
Wanneer u een Polar-hartslagmeter koopt, heeft u de keuze uit veel verschillende modellen. Voor beginners bieden wij b.v. voordelige sport-stopwatches met basisfuncties zoals hartslagmeting en calorieverbruik-weergave. Optimale trainingsondersteuning bieden Polar-stopwatches met smart-coaching-functie: ze evalueren meetgegevens direct en ontwikkelen daaruit een trainingsplan, dat afgestemd is op het trainingsdoel en het lichaam. GPS-loopwatches kunnen tevens de loopafstand opnemen en de sporter naar zijn uitgangspunt terug loodsen. Bij Sport-Thieme vindt u steeds de nieuwste Polar-modellen.