• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  34898 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Step aerobic

Onze aerobic steppers: Met plezier naar succes

De Aerobic Step zorgd ervoor dat uw aerobic workout succes heeft. Tijdens dynamisch op en af gaan bij leuke muziek en afwisselende choreografie komt men gegarandeerd in een goed humeur. De passende stepper bestelt u snel en ongecompliceerd bij Sport-Thieme. Rubberen doppen voor steppers zijn bij Sport-Thieme ook als reserve-onderdelen verkrijgbaar.
Filter
Filter
Steppers voor fitnessstudio en thuis
De bloedsomloop juist in beweging brengen, zich uitleven en daarbij nog alle spiergroepen trainen: dat kunt u met step-aerobic. Alleen thuis zorgt de training op het step-board ook voor plezier, maar nog meer in een groep met leuke muziek. Naar gelang van wat de bedoeling is van de oefenles ligt het zwaartepunt meer op training van het uithoudingsvermogen of kracht. Maar ook stretch- en ontspanningsoefeningen zijn met de aerobic-stepper mogelijk.

Hierop moet u bij een aerobic step-board op letten
Belangrijkste hulpmiddel voor een gezonde, blessurevrije training is een geschikte stepper. U heeft een antislip oppervlakte, goede dempingeigenschappen en een stabiele strand nodig. Bijzonder veelzijdig zijn steppers, die in hoogte verstelbaar zijn. Een hogere trede bij het steppen verhoogt de intensiteit. Ook voor rekoefeningen kan een hogere instelling zinvol zijn. Nog meer trainingsmogelijkheden bieden steppers zoals de Reebok-deck, waarbij men een gedeelte van de stepper naar boven kan klappen. Zo verandert de stepper in een schuine bank. Nu hier uw nieuwe stepapparaat kopen.