• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  38356 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Nordic walking

Nordic Walking uitrusting voor beginners en professionals

Nordic Walking uitrusting zoals stokken, pads en hartslagmeters bestelt u voordelig bij Sport-Thieme via de webshop. Professionele accessoires zorgen ervoor, dat u zich tijdens het sporten goed voelt, effectief traint, plezier heeft en geen onnodig risico loopt op blessures.
Filter
Filter

Nordic Walking uitrusting voor beginners en professionals
Nordic Walking is een trendy sport voor jong en oud, die ideaal geschikt is voor een gezonde hartslagtraining. Door het gebruik van stokken worden de gewrichten ontzien, traint u het gehele lichaam en verbrandt u in vergelijking met oorspronkelijk lopen tot wel 40% meer calorieën. Omdat Nordic-Walking gemakkelijk aan te leren is en u zelf de intensiteit kunt bepalen, is de sport voor beginners net zo geschikt als voor profs. Een geschikte Nordic-Walking-uitrusting is een belangrijke voorwaarde om succesvol te kunnen starten.

Basisbenodigdheden Nordic Walking uitrusting
Het belangrijkste van de Nordic Walking uitrusting zijn goede stokken. Deze moeten de juiste lengte hebben en goed in de hand liggen. Nordic-Walking-handschoenen zien er niet alleen sjiek uit, ze ondersteunen ook bij een succesvolle training. Een reflecterende armband zorgt voor veiligheid bij schemering, wanneer de training eens wat uitloopt. Tot de standaard Nordic-Walking-uitrusting behoren ook rubberen pads voor op de punten van de stokken. Deze dempen bij het raken van de grond en geven de stokken meer grip, wanneer u op asfalt loopt. Om niet teveel van uzelf te eisen en te zorgen voor een optimale hartslag tijdens het trainen, adviseren wij u een hartslagmeter aan te schaffen ter completering van uw Nordic Walking & Blading uitrusting.