• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  38268 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Betontafels

Betonnen tafeltennistafels: weerbestendig en stabiel

Een betonnen tafeltennistafel is ideaal voor gebruik op schoolpleinen, in parken of recreatieruimten. De stabiele tafeltennistafels voor buiten zijn weerbestendig en vandalisme-veilig. Daardoor voldoen ze aan de hoogste eisen. In onze Sport-Thieme tafeltennis-shop vindt u kwalitatief hoogwaardige betonnen tafeltennistafels, evenals onderstellen en tafelbladhelften als reserveonderdelen.
Filter
Filter
Outdoor betonnen tafeltennistafel
Outdoor betonnen tafeltennistafels zijn echte publiekstrekkers voor kinderen en volwassenen. In het park, bij de vereniging of op het schoolplein - hier treft men elkaar om gezamenlijk te sporten en plezier te beleven. Door voortdurend gebruik buiten en daardoor de grote belasting moeten tafeltennistafels voor speelplaats, schoolplein & co. aan hoge eisen voldoen. Het beste geschikt is daarom betonnen tafeltennistafels. Ze zijn beschermd tegen vocht en vorstschade en kunnen zowel vrijstaand als in de beton geplaatst worden. Een geraffineerde variant voor vele spelers zijn ronde tafeltennistafels voor buiten.

Betonnen tafeltennistafel: Benodigde ruimte en montage-service
Wanneer u een betonnen tafeltennistafel wilt opstellen, moet u erop letten, dat de ondergrond stevig is. Ideaal is b.v. een oppervlakte die bestraat of geasfalteerd is. Voor de speeloppervlakte rekent u ca. 10 x 5 m., daarbij is genoeg ruimte voor actief rondlopen. Naast complete tafeltennistafels leveren wij ook altijd onderdelen: Tafelhelften of onderbouw. Binnen Duitsland bieden wij ook een comfortabele montageservice. U kunt deze service gemakkelijk in onze webshop mee bestellen, wanneer u uw nieuwe betonnen tafeltennistafel koopt.