• Garantie minstens 3 jaar

  • 085-3015552 Klantenservice

  • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Bestelformulier Login

Stopwatchen

Stopwatch of digtiale timer voor training en wedstrijd

Stopwatches zijn onmisbaar voor de soorten sport, waarbij het aankomt op exact meten van de snelheid. Daarbij is een GSM vaak niet voldoende. Beter een professionele stopwatch of chronometer wanneer het exact moet zijn. Of u nu kiest voor een analoge of digitale stopwatch, of een Time Timer – Bij Sport-Thieme vindt u een grote sortering hoogwaardige en exacte tijdmeters.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Uitrusting
Prijs
Type product
Ook interessant:
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Uitrusting
Prijs
Type product
Ook interessant:
Close

Sport-stopwatches voor training en wedstrijd

Op uw plaats, klaar, af! U heeft de keuze uit stopwatches om neer te zetten, op te hangen, om te hangen, als polshorloge of vingermeting. Bij het zwemmen, lopen, roeien of fietsen: stopwatches voor de sport geven exact aan, wie het snelst is. Naast de eenvoudige functies, zoals start en stop, hebben de moderne stopwatches vele extra functies. U meet tussentijden, telt de rondes en de banen of helpt bij de training. Uw succes kunt u in elk profiel documenteren en uw tijden verbeteren. Hoogwaardige stopwatches hebben opslag voor omvangrijke gegevens en kunnen resultaten vergelijken. Bijzonder gedetailleerde mogelijkheden voor evaluatie beidt een stopwatch voor de PC, die zich via USB aan de computer laat aansluiten. Stopwatches met ingebouwde printer kunnen resultaten zelfs direct ter plaatse uitprinten. Bij Sport-Thieme vindt u ook originele Hanhart-stopwatch-modellen of de klassieke en altijd nog zeer populaire mechanische chronenstopper. Meer topmerken zoals Digisport, Seiko, Time Timer etc. wachten al op u.

Welke stopwatch kopen?

Bij de keuze van een juiste stopwatch adviseren wij erop te letten, dat uw keuze juist afgestemd is op uw behoeften. Welke functies heeft u nodig? Voor individuele looptraining kan bv. een eenvoudige vingermeter de beste oplossing zijn. U moet altijd in de gaten houden, hoeveel tijd nog rest? Dan is een timerstopwatch met countdown functie de juiste keuze. Stopwatches voor in het zwembad moeten spatwaterdicht zijn. Voor wandmontage in de sporthal moeten stopwatches over veiligheidsglas beschikken. Voor bondsjeugd-spelen op school of atletiektraining bij een sportvereniging, wij hebben de juiste stopwatch voor u – struin door onze grote sortering in onze stopwatch-webshop en vergelijk gemakkelijk alle softwarefuncties. Overigens: bij een stopwatch de batterijen verwisselen, is meestal eenvoudiger dan gedacht: de handleiding geeft u goed tips, hoe u het batterijenvakje moet openen. Wij adviseren regelmatig de batterijen te verwisselen, om zo een lange levensduur van uw tijdmeter te bewerkstelligen. Verdere tip voor onderhoud vindt u in de handleiding van uw nieuwe toestel. Nu gemakkelijk online bestellen! Onze tip: vele functies voor weinig geld – Let op onze voordelige stopwatches van Sport-Thieme.nl
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.