• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  085-3015552 Klantenservice

 • van onze klanten

  52065 productbeoordelingen van onze klanten

 • 100 dagen

  Teruggaverecht 100 dagen

Bestelformulier Login

Wij staan ​​voor u klaar!

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus (SARS-CoV-2) zorgen voor nieuwe uitdagingen voor bedrijven wereldwijd. Graag informeren wij u over de actuele stand van zaken bij Sport-Thieme.


Gezondheid is een topprioriteit

De gezondheid van onze medewerkers - maar ook van onze partners, klanten en leveranciers heeft de hoogste prioriteit. We volgen de huidige aanbevelingen van de federale regering en het Robert Koch-instituut op de voet en voeren deze nauwgezet uit.  


Onze klantenservice staat zoals gewoonlijk voor u klaar:

085-3015552
mail info@sport-thieme.nl

Onze online winkel is 24 uur per dag geopend.  

  Bezorgservice   

We doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden en te voldoen aan de bijbehorende levertijden. Vanwege de dynamische ontwikkelingen kan het tot ons spijt enige vertraging in de levering geven. Houd hier uit voorzorg rekening mee bij uw planning.  

Wat gebeurt er met bestellingen die al zijn geplaatst als onze faciliteit plotseling niet meer open is?
Mocht u na het plaatsen van een bestelling uw goederen niet meer kunnen ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen uw levering op een later tijdstip afleveren.  


Productbeschikbaarheid

We staan ​​in nauw contact met onze leveranciers en producenten en evalueren de omstandigheden elke dag opnieuw. Volgens de huidige status is de levering van goederen verzekerd. We vragen uw begrip dat we op basis van de huidige informatie geen bindende uitspraken kunnen doen over de middellange en lange termijn effecten.  

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan ​​altijd tot uw beschikking.  

Tot die tijd: blijf gezond en zorg voor jezelf en je omgeving. We zijn er zeker van dat we samen deze bijzondere situatie onder de knie zullen krijgen.

Uw Sport-Thieme-team
(vanaf 03 april 2020)