Sport-Thieme staat sinds 65 jaar garant voor een omvangrijk assortiment kwalitatieve sportartikelen tegen eerlijke prijzen. In onze online-shop kunt u meer dan 15.000 sportartikelen en accessoires voor meer dan 45 soorten van sport kopen. Profiteer van onze ervaring in het verzenden van sportartikelen.

Starten, meten & markeren


Ruime keuze: Starten, meten & markeren

Starten, meten en markeren: dat alles is absoluut noodzakelijk bij wedstrijdsport en helpt daarbij de trainingsprestaties, fitnesslevel en gezondheid te verbeteren. Bij Sport-Thieme vindt u alles, wat u daarvoor nodig heeft: van klapbord tot stopwatches, markeerwagens, scoreborden of verschillende meetapparatuur.


Kegels, klapborden en stopwatches
Op uw plaats, klaar, af! Bij veel soorten sport en recreatieve spellen gaat het erom, sneller als de ander te zijn en binnen de snelste tijd het doel te bereiken. Maar prestaties worden alleen vergelijkbaar, wanneer men die ook juist kan meten. Bij Sport-Thieme vindt u alles, wat u nodig hebt met betrekking tot starten, meten en markeren. Met markeringshulp zoals kegels of linten legt u b.v. start- en finishlijn vast. Met klapborden en startpistolen geeft u het signaal voor de start. Functionele stopwatches meten de tijd en houden tussentijden en de beste prestaties vast. En na de race geven ze op scoreborden de puntenstand en het resultaat bekend.


Prestatie-diagnostiek etc.
Wie zijn prestaties wil verbeteren, moet goed over zijn eigen lichaam geïnformeerd zijn. Daarom vindt u bij Sport-Thieme ook een grote keuze uit hoogwaardige meetapparaten voor uw gezondheid en lichamelijke fitness. Hartslagmeters helpen u bij sporten, wanneer u specifiek traint voor uithoudingsvermogen met een optimale hartslag. Weegschalen en apparaten voor het meten van lichaamsvet ondersteunen u als trainingsdoel voor het "afvallen". Met apparaten voor prestatie-diagnostiek lukt het u, uw training optimaal aan te passen aan uw prestatiestand en uw doelstelling. Veel plezier bij het starten, meten & markeren!